Workshop adresat parintilor copiilor cu TSA, 8 aprilie 2013

A AVUT LOC WORKSHOP-UL ADRESAT PARINTILOR COPIILOR CU TSA

 

Organizat de Asociatia Help Autism Esti parinte? Vrei sa intelegi mai bine cum sa-ti ajuti copilul? Participa la un nou workshop adresat tie!

Data sustinerii: 8 aprilie 2013, 16.30 – 20.30

Iti pui des intrebarea “Oare ce se intampla in mintea copilului meu?” sau “Care sunt emotiile, gandurile, visele lui?”.

Aceste intrebari au fost abordate in cadrul workshopului “Exercitii practice pentru a dezvolta intelegerea emotiilor si teoria mintii”.

Dobandirea abilitatilor de anticipare a reactiilor copilului cu tulburare din spectrul autist de catre adult este cel mai important aspect din interventie, in cazul copiilor cu tulburari de dezvoltare, avand aplicabilitate in orice alt mediu de invatare.

Workshopul a fost organizat de Asociatia Help Autism, cu sustinerea Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata si va avea loc in Str. Constantin Caracas nr. 59, sector 1.

Lectorul in cadrul workshopului a fost  Dna Anca Dumitrescu, Psihoterapeut, Consultant in Analiza aplicata a comportamentului (acreditat BCBA).

Participarea a fost  gratuita. Numar maxim de participanti a fost de  22.

Costul cursului a fost sustinut de catre Asociatia Help Autism.

Va asteptam cu drag!
Echipa Help Autism

contact@helpautism.ro

 

helpautism-logo

 

 

Ultimele articole
C
Federația Română de Fotbal susține integrarea prin sport a copiilor cu autism

De multă vreme, fotbalul nu mai este doar un joc. Popularitatea, impactul sportului şi al jucătorilor săi de succes au transformat o activitate sportivă într-un adevărat fenomen social ce contribuie la promovarea, mai ales în rândul copiilor a unui întreg set de valori precum muncă în echipă, fair play, nediscriminare şi un stil de viaţă sanatatos. Sportul este un vehicul pentru dezvoltarea educaţională, socială şi sportivă, iar prin investiţia în fotbalul de bază, UEFA îşi propune să ofere tuturor ocazia să se implice în joc indiferent de vârstă, abilitate, etnie, sex, rasă sau religie. 

Citește mai mult
Calendar activităţi
Noiembrie 2017
L M M J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30