Aplicația ABA Kit Play - gratuită pentru toți copiii cu autism din România

Help Autism pune la dispoziție gratuit aplicația ABA kit completă pentru a veni în întâmpinarea părinților copiilor cu autism și a terapeuților ABA. Versiunea completă ABA Kit app conține 14 programe de lucru individual sau supravegheat cu copilul cu autism, se poate descărca gratuit pe telefon sau tabletă (sistem android) sau desktop.

 

abakit app helpautism           ABA KIT logo V02 01

 

Aplicația ABA kit conține seturi de exerciții online realizate pe baza kit-ului ABA, 1200 de imagini care corespund programelor de analiză comportamentală aplicată (ABA) și nivelului terapeutic, respectiv vârstei și abilităților copilului. Aplicația a fost actualizată pentru versiunile android și rămâne gratuită până pe 1 mai 1 iunie 2020.

Noi, în Help Autism, plecăm tot timpul cu încredere pe orice drum pentru că ne bazăm unii pe alții, terapeuții și părinții fac întotdeauna echipă pentru a oferi cele mai bune resurse copiilor și adolescenților. În contextul actual, deschidem resursele noastre către comunitatea extinsă de părinți și terapeuți, ne dorim tare mult să trecem împreună prin această mare provocare cu cel mai mic impact asupra progresului tinerilor noștri cu autism.

De aceea vă punem la dispoziție versiunea completă a aplicației ABA kit, o aplicație ce aduce în telefonul sau tableta dumneavoastră programele de intervenție din Kitul ABA. Coordonatorul sau terapeutul vă vor ajuta să integrați în planul de intervenție, vă invităm să cereți sprijin. Totodată, le reamintim specialiștilor că au acces la platforma Edu ABA pentru a înregistra progresele copiilor după fiecare evaluare. Contul gratuit alocat fiecărui terapeut permite în acest moment înregistrarea a 10 persoane evaluate, vă rugăm să ne contactați dacă faceți parte din rețeaua RO TSA și doriți să urmăriți mai multe persoane prin https://platforma.eduaba.ro

Vă urăm mult succes și rezultate cât mai bune în terapie în pofida noului context!