Image
Image

Împreună îi putem ajuta spună Pot Singur!

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poțsingur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă.

 
Trimite SMS
Trimite SMS

Trimite HELP prin SMS la 8844 și susții cu 2 euro pe lună programele noastre.

Donează online
Donează online

Alege să le susții drumul spre viața de adult. Fă o donație recurentă cu cardul direct pe site.

Direcționează 20%
Direcționează 20%

Direcționează trimestrial gratuit 20% din impozitul pe venit, prin completarea contractului de sponsorizare.

Ce facem în Help Home?

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă.

  • Training focusat pe autonomie și pe abilitățile de autoservire

  • Încurajarea independenței și încrederea în abilitățile personale

  • Focus pe abilități personale și orientarea lor spre câmpul muncii

  • Crearea cadrului pentru apartamente tutoriale - locul unde cândva adulții cu autism pot locui împreună.

Image

Cum poți susține Help Home?

Cu fiecare gest de generozitate pe care îl faci, ei sunt mai aproape de a spune Pot Singur!

Image

Trimite SMS cu textul HELP la 8844.

Image

Donează online pe helpautism.ro/helphome sau prin transfer bancar către Asociația Help Autism în cont: RO82BACX 0000 0008 4377 5166​

Image

Sponsorizează cu bani sau produse, îți poți deduce sprijinul din impozitul pe venit sau profit.​

 

euplatesc banner

Pedalez, distrez, donez! Hai cu bicla pe 25 septembrie în Pădurea Cernica la Rocket Bike Fest!

Startul la Rocket Bike Fest nu-l ia cel mai brav ciclist, ci cel care acceptă provocarea Pedalez, mă distrez, donez! Rocket Biket Fest este un concurs de ciclism în pădure - cross country (XCO), un spațiu de respiro pentru întreaga familie și un loc în care mințile aparte pedalează alături de comunitate. Alege categoria care ți se potrivește: kids, junior, family, hobby sau Pot Singur - traseu dedicat copiilor neurodiverși.

Dacă vrei să participi, înscrie-te pe www.rocketbike.ro Dacă vrei soluții personalizate de a susține evenimentul, te invităm să ne contactezi: Laurențiu Bocai / laurentiu.bocai@helpautism.ro / 0766 591 179

Image

Donatorii noștri extraordinari

Să schimbi lumea om cu om începe cu un pas făcut de fiecare dintre noi. Echipa noastră de ambasadori, prieteni, voluntari și colegi lucrează zi de zi pentru un vis al părinților noștri care vor să-și vadă copiii mari, mai independenți, mai autonomi. 

PotSIngur

PotSIngur

Creează o postare folosind filtrul de instagram și facebook #PotSingur și vorbește despre magia lui #PotSingur ca trecere dintre copilărie și adolescență, în cazul tău sau al copilului tău. Descrie acel moment când ați conțientizat că vă descurcați singuri cu o anumită acțiune (să rămâneți singuri peste noapte acasă, să pregătiți singuri de mâncare, să mergeți cu prietenii la munte sau la mare etc.). Continuă poveștile în zona stories folosind același filtru și nu uita să îndemni prietenii să facă același gest ca tine: o donație pentru Help Home.

#PotSingur @helpautism_romania

Partenerii noștri

Fiind una dintre cele mai implicate organizații din România în schimbarea vieții copiilor cu minți aparte, ne bazăm pe partenerii noștri, companii și micro-întreprinderi și instituții. 

Andrei a fost în vizită la IKEA

Rămâi conectat la poveștile lor de reușită

O dată pe lună trimitem povești de izbândă Pot Singur, un newsletter dedicat minților aparte din Help Home.

Image