Andreea Maria Bran

Andreea Maria Bran

terapeut ABA

Am absolvit Facultatea de Psihologie Și Științele Educației, din cadrul Universității București, în anul 2013. Am urmat cursurile de masterat Psihologia Sănătății- cercetare clinică și optimizare comportamentală din cadrul Universității București, în anul 2017.

În prezent sunt Psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică, treapta practicant în supervizare.

Primul contact cu funcția de terapeut ABA l-am avut în 2012, atunci când am încheiat un contract de voluntariat cu Asociația Help Autism și am practicat terapia ABA la domiciliu cu  doi copii diagnosticați cu TSA.

Am urmat cursul de formare continuă, în specialitatea „Psihologie Clinică”, având denumirea: „Terapie comportamentală aplicată la copiii cu tulburare din spectrul autist”, cursul “Evaluarea psihologică a copilului cu tulburare de spectru autist” organizate de Asociația Help Autism, precum și un Kit Eficient de PSIHOTERAPIE (60 de ore) și un Program de autocunoștere/ Dezvoltare personală în grup de psihodramă (78 de ore).

În prezent lucreaz ca Terapeut ABA în cadru Asociației Help Autism.