Curs Online Logopedie - IULIE

Terapia miofuncțională are ca scop principal corectarea și eliminarea simptomelor disfuncționale orale, care afectează creșterea, dezvoltarea și funcționarea normală a feței, a maxilarelor și a aparatului fonoarticulator al copiilor.

Ne propunem să prezentăm activități practice, susținute în cadrul ședințelor de logopedie, pentru îmbunătățirea simptomelor și metodele de intervenție necesare pentru integritatea anatomiei aparatului fonoarticulator.

Cursul este adresat specialiștilor în domeniu aflați la început de drum, părinților, terapeuților, profesorilor, educatorilor. Varianta ONLINE a cursului menține calitatea cursului fața-n față, dar oferă confortul continuării formării chiar și în perioade de distanțare socială.

Programul Help ONLINE inițiat de Help Autism oferă posibilitatea tuturor celor implicați în terapia copiilor cu autism (părinți, psihologi, logopezi, studenți) să continue învățarea. 

Image

Cui îi este adresat cursul?

Te poți înscrie dacă ești

Psiholog

Oricărui psiholog, psihoterapeut interesat să-și perfecționeze sau să dezvolte programe de terapie pentru copiii și preadolescenții cu autism.

Student

Oricărui student la psihologie, psihopedagogie, sociologie, asistență socială, medicină.

Părinte

Părinților care doresc să înțeleagă procesul de recuperare al copilului lor și ce așteptări să aibă de la terapeut.

Cum ne conectăm?

Cursul se desfășoară prin aplicația de apel conferință ZOOM la care vă veți putea loga fără efort accesând linkul pe care vi-l trimitem pe email după înscriere. În fiecare zi de curs, ne spunem Bună dimineața din confortul casei, cafeaua sau ceaiul gata.

Image

Lectori

Cursul este susținut de specialiști Help Autism cu experiență. La fiecare curs vă veți întâlni cu cel puțin 2 psihologi și psihoterapeuți, iar în modulul de practică veți vedea la lucru foarte mulți alții.

Amalia Maria Lupu
Amalia Maria Lupu
Psiholog acreditat COPSI cu drept de liberă practică în domeniul Psihopedagogiei Speciale și membru al Asociației Specialiștilor în Terapia Tulburărilor de Limbaj (ASTTLR ).
Anne Marie Sterian
Anne Marie Sterian
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Domeniul Științele Educației Departament de Psihopedagogie Specială, cu master în Psihopedagogia Școlii Incluzive, în cadrul Universității București și psiholog autonom acreditat COPSI.

Agenda

10 iulie 2020, între orele 16:30-19:30

Valoarea cursului este de 150 lei.

Structura

Structura cursului:

  1. Anatomia și funcția aparatului respirator
  2. Aplicabilitatea terapiei miofuncționale
  3. Fisa screening - Când și cine recomandă terapia miofuncțională   
  4. Exerciții și instrumente specifice folosite în terapie miofuncțională
  5. Q&A

Pași înscriere

1. Completează formularul de mai jos

2. Achită valoarea cursului

Plata se va face în contul ASOCIAȚIA HELP AUTISM, CF 26590428. Cont IBAN RO15 BACX 0000 0008 4377 5014, deschis la Unicredit Bank menționând pe dovada de plată: Nume și Prenume, Curs Logopedie .

Pentru validarea înscrierii la curs este necesar să faceți plata în 48 de ore de la înscriere, iar dovada plății să o trimiteți pe adresa de mail laurentiu.bocai@helpautism.ro, în caz contrar înscrierea se va anula.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Cod Antispam
Invalid Input