Curs Online Logopedie aprilie

Cursul “Logopedie practică - tehnici specifice pentru emisia sunetelor” îmbină tehnicile clasice logopedice cu noutățile din domeniul terapiei tulburărilor de limbaj și de comunicare. Cursul este adresat specialiștilor în domeniu aflați la început de drum, părinților, terapeuților, profesorilor, educatorilor. Varianta ONLINE a cursului menține calitatea cursului fața-n față, dar oferă confortul continuării formării chiar și în perioade de distanțare socială.

 

Programul Help ONLINE inițiat de Help Autism oferă posibilitatea tuturor celor implicați în terapia copiilor cu autism (părinți, psihologi, logopezi, studenți) să continue învățarea. Help LOGO este soluția online pentru perfecționarea tehnicilor de logopedie prin două cursuri: "Logopedie - tehnici specifice pentru emisia sunetelor” și "Curs intensiv de Terapie logopedică".

Image

Cui îi este adresat cursul?

Te poți înscrie dacă ești

Psiholog

Oricărui psiholog, psihoterapeut interesat să-și perfecționeze sau să dezvolte programe de terapie pentru copiii și preadolescenții cu autism.

Student

Oricărui student la psihologie, psihopedagogie, sociologie, asistență socială, medicină.

Părinte

Părinților care doresc să înțeleagă procesul de recuperare al copilului lor și ce așteptări să aibă de la terapeut.

Cum ne conectăm?

Cursul se desfășoară prin aplicația de apel conferință ZOOM la care vă veți putea loga fără efort accesând linkul pe care vi-l trimitem pe email după înscriere. În fiecare zi de curs, ne spunem Bună dimineața din confortul casei, cafeaua sau ceaiul gata.

Image

Lectori

Cursul este susținut de specialiști Help Autism cu experiență. La fiecare curs vă veți întâlni cu cel puțin 2 psihologi și psihoterapeuți, iar în modulul de practică veți vedea la lucru foarte mulți alții.

Amalia Maria Lupu
Amalia Maria Lupu
Psiholog acreditat COPSI cu drept de liberă practică în domeniul Psihopedagogiei Speciale și membru al Asociației Specialiștilor în Terapia Tulburărilor de Limbaj (ASTTLR ).
Anne Marie Sterian
Anne Marie Sterian
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Domeniul Științele Educației Departament de Psihopedagogie Specială, cu master în Psihopedagogia Școlii Incluzive, în cadrul Universității București și psiholog autonom acreditat COPSI.

Agenda

17 aprilie 2020, între orele 10:00 - 13:00

Valoarea cursului este de 150 lei.

Structura
  • tulburări de limbaj și tulburări de comunicare definiții si delimitări; 

  • etapele dezvoltării limbajului non-verbal si verbal la copii; 

  • exerciții și tehnici specifice pentru emiterea sunetelor