Cursul “Tulburările specifice și nespecifice de scris-citit la copiii cu TSA” prezintă caracteristicile tulburărilor specifice de învățare (dislexie, disgrafie, discalculie, disortografie) diagnosticate și la copiii cu TSA, modalitățile de evaluare și diagnosticare precum și multe exemple practice din terapia logopedică.
Informațile prezentate aduc în atenția celor interesați necesitatea unei diagnosticări corecte, timpurii și importanța intervenției specifice, în terapia tulburărilor de învățare la copiii cu autism.
Cursul este adresat specialiștilor în domeniu aflați la început de drum, părinților, terapeuților, profesorilor, educatorilor. Varianta ONLINE a cursului menține calitatea cursului fața-n față, dar oferă confortul continuării formării chiar și în perioade de distanțare socială.
Programul Help ONLINE inițiat de Help Autism oferă posibilitatea tuturor celor implicați în terapia copiilor cu autism (părinți, psihologi, logopezi, studenți) să continue învățarea.

Cui îi este adresat cursul?
Te poți înscrie dacă ești
Psiholog
Oricărui psiholog, psihoterapeut interesat să-și perfecționeze sau să dezvolte programe de terapie pentru copiii și preadolescenții cu autism.
Student
Oricărui student la psihologie, psihopedagogie, sociologie, asistență socială, medicină.
Părinte
Părinților care doresc să înțeleagă procesul de recuperare al copilului lor și ce așteptări să aibă de la terapeut.
Cum ne conectăm?
Cursul se desfășoară prin aplicația de apel conferință ZOOM la care vă veți putea loga fără efort accesând linkul pe care vi-l trimitem pe email după înscriere. În fiecare zi de curs, ne spunem Bună dimineața din confortul casei, cafeaua sau ceaiul gata.

Lectori
Cursul este susținut de specialiști Help Autism cu experiență. La fiecare curs vă veți întâlni cu cel puțin 2 psihologi și psihoterapeuți, iar în modulul de practică veți vedea la lucru foarte mulți alții.


Agenda
12 iunie 2020, între orele 16:30-19:30
Valoarea cursului este de 150 lei.
Definiții și delimitări
Evaluarea și diagnosticarea tulburărilor de învățare
Intervenție precoce – exemple practice și metode de lucru
Planuri de intervenție logopedică în terapia tulburărilor de învățare