Adriana Narcisa Drăgușin

Adriana Narcisa Drăgușin

Kinetoterapeut

De profesie sunt kinetoterapeut și cea mai mare pasiune a mea sunt copiii. Am absolvit programul de studii universitare de licență „Kinetoterapie și motricitate specială” în cadrul UNEFS București și încă din primii ani de facultate am lucrat în domeniul educațional. Am urmat mai apoi masteratul în “Recuperare și reeducare motrică și somato-funcțională” în cadrul UNEFS București, iar pe parcursul acestuia am avut oportunitatea de a realizat o mobilitate studențească cu ajutorul programului Erasmus ce s-a desfășurat în Spania la Universidad Europea de Madrid.

Cu ajutorul acestui grant am beneficiat de o experiență într-o altă țară europeană din punct de vedere educațional, lingvistic și cultural. Am ales această profesie deoarece sunt o fire calmă, atentă la detalii și pun multă pasiune în tot ceea ce fac.

De asemenea, am urmat cursuri de formare în terapia Yumeiho - formator Sorin Iga, curs terapia T3C - formator Paul Cojocaru și curs în terapie de integrare senzorială 2018 - formator Dana Tair.