Claudia-Gianina Rezeanu

Claudia-Gianina Rezeanu

Terapeut ABA

  • Din 2012 sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializare Psihopedagogie Specială, din cadrul Universității din București. Doi ani mai târziu am continuat formarea profesională urmând cursurile masteratului Terapie logopedică în procesele de comunicare din cadrul aceleași instituții. Tot din 2012 am început să modelez comportamentele copiilor "speciali" la domiciliu, iar din ianuarie 2018 fac parte din echipa Help Autism din centrul Mălin.
    Lucrul cu copiii presupune în general foarte multă răbdare, însă a fi terapeut pentru un copil diagnosticat cu autism, presupune dăruire și implicare totală. Consider că terapia comportamentală aplicată pe care o pun în practică în fiecare zi, de aproximativ 7 ani, este necesară să se desfășoare într-un mod cât mai plăcut pentru copii, pentru că atunci când revin în camera de "joacă", să o facă cu drag și cu zâmbetul pe buze.
    Pentru mine, această meseria este o continuă provocare și cum îmi plac provocările, îmi doresc să contribui mult timp la progresul acestor copii, cât și la fericirea de pe chipul părinților cu copii "speciali".
  • claudia.rezeanu@helpautism.ro