Loredana Stângă

Loredana Stângă

Asistent social

Sunt absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București și am absolvit Masteratul de Probațiune, în anul 2012.

Sunt Asistent social, grad principal, cu drept de liberă pratică, atestat de către Colegiul Asistenților Sociali din România. Totodată, sunt înscrisă în cadrul Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și dețin aviz de liberă practică și treapta de competență profesională - grad principal.

Cu o experiență de 10 ani în ceea ce privește partea de coordonare și implementare a proiectelor sociale și educaționale, m-am alăturat echipei Help Autism din dorința de a oferi suport și sprijin familiilor din programe, precum și pentru a contribui la cauza copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist.

De asemenea, sunt formată în “Managementul de caz în sistemul de protecție a copilului” și în “Intervenții specializate în situațiile de abuz și neglijare asupra copiilor", lucrând în diverse organizații care pledează pentru cauza copiilor vulnerabili.

Experiența în diverse proiecte umanitare mi-a oferit oportunitatea de a cunoaște persoane care mi-au fost mentori și îndrumători, care m-au format și mi-au întărit capacitatea de a fi un bun și complex specialist.

În munca mea pledez pentru o copilărie a tuturor, pentru integrarea și sprijinirea copiilor vulnerabili, crezând, cu tărie, în drepturi și intervenții egale și nediscriminatorii pentru toți copiii.