Claudia Coromă

Claudia Coromă

terapeut ABA

De profesie sunt asistent social și îmi place sa ajut copiii. Sunt absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea asistență socială. Am fost atrasă mereu de acest domeniu, al protecției și apărării drepturilor copiilor, participând la diferite acțiuni de voluntariat și seminarii.

Ca asistent social practicant, mi-am început inițial activitatea la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj-Napoca, iar apoi la Centrul de zi ,,Clujul are Suflet,,. Cred că această profesie aduce echilibrul și valorifică eficient resursele comunitare, găsește de multe ori soluțiile de care avem nevoie pentru a funcționa optim din punct de vedere psihosocial la nivel comunitar.

Timpul liber mi-l petrec alături de familie. Sunt o fire deschisă, calmă, mă implic mereu și îmi plac filmele psihologice. Mă ghidez după motto-ul: ,,Valoarea lucrurilor nu este dată de timpul cât ele există, ci de intensitatea cu care le percepem și trăim. De aceea exista clipe de neuitat, lucruri inexplicabile și persoane de neînlocuit.,,