Marina Bocai

Marina Bocai

Psiholog clinician, Psihoteapeut, Coordonator programe

Am absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Ecologice din București și studiile de masterat în cadrul aceleiași universități, specializarea Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică. 

Dețin drept de liberă practică în specializarea Psihologie Clinică și sunt membră a Colegiului Psihologilor din România. 

În prezent urmez cursul de formare în terapia cognitiv-comportamentală (Formare de bază în Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv - Comportamentală) în cadrul Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv – Comportamentală. 

Prima interacțiune cu un copil cu autism a fost în 2015, interacțiune care m-a provocat să învăț cât pot de mult. Am o relație specială cu fiecare copil cu care lucrez bazată pe importanță, autenticitate, atenție și grijă. Consider că relația terapeut-copil este esențială în progresul procesului terapeutic. 

Îmi doresc să aduc un aport pentru fiecare copil cu autism cu care interacționez fiind pozitiv influențată de fiecare mic pas pe care îl parcurgem împreună.

marina.bocai@helpautism.ro