Mădălina Georgiana Gheorghe

Mădălina Georgiana Gheorghe

Coordonator ABA și logoped

  • Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educație, specializarea Psihopedagogie Specială, în cadrul Universității București, în anul 2015. În anul 2017 am absolvit masteratul de Devianță Socială și Criminalitate în cadrul Universității din București. În 2019 am urmat cursuri de formare profesională continuă având denumirea ”Terapia comportamentală aplicată la copiii cu tulburare din spectrul autist” în cadrul asociație Help Autism și ”Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor” în cadrul asociație logopezilor din România.
    Pe parcursul anilor de formare m-am implicat în stagii de practică, activități de voluntariat lucrând cu copii și adolescenți din medii defavorizate, instituționalizați, cu deficiențe mintale, cu tulburare din spectrul autist și Sindrom Down. În anul 2015 am lucrat ca educator, iar din anul 2016 până în prezent lucrez ca terapeut ABA în cadrul asociației Help Autism.
    Cred că fiecare copil este unic și special, iar fiecare zi alături de ei este plină de energie, motivație și satisfacție. Mă bucur că pot fi alături de ei în drumul parcurs spre fructificarea potențialului lor.
  • madalina.gheorghe@helpautism.ro