Biblioteca Părinților

Anul acesta, cu ajutorul vostru, Moșul va aduce cadouri și super-părinților.


Timpul unui părinte de copil special se împarte între ore lungi de așteptare în fața camerei de terapie, de logopedie, kinetoterapie ori de socializare, grădiniță sau școală, înot și toate celelalte activități pe care un copil cu autism le face zi de zi. Ne dorim ca anul acesta, de sărbători, să le facem părinților așteptarea mai ușoară, să îi ajutăm să lase deoparte câteva ore grijile pe care le poartă și să evadeze într-o carte, să învețe mai mult despre cum își pot înțelege și ajuta copilul sau să se bucure de un roman ori de o poezie.

De aceea, ne-am propus ca în fiecare centru Help Autism să construim câte o mică bibliotecă, cu cărți de psihologie și povești frumoase, pagini încărcate de energii pozitive și îndemnare la relaxare.

Fiecare dintre voi poate veni în ajutorul Moșului. Dacă aveți acasă cărți pe care le-ați citit, care v-au umplut inima de bucurie și vreți să dăruiți acest sentiment mai departe, vă așteptăm până pe 21 decembrie, de la ora 9:00 la ora 18:00, în Intrarea Graurului, nr. 9, Sector 3, București). Sunt binevenite și cărțile pentru copii pe care micuții noștri le pot răsfoi în pauze.

Haideți să le arătăm, încă o dată, sutelor de părinți care vin zilnic în centrele Help Autism că nu sunt singuri, că împreună suntem o comunitate. 

FacebookShare pe Facebook
Latest articles
C
200 ONG-uri au marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sub sloganul „Nu sunt Invizibil”

04.02.2024 HELP AUTISM Wm 4

Asociația HELP Autism, împreună cu rețeaua europeană Autism Europe, rețelele și federațiile naționale în autism RO TSA, Federația Pentru Drepturi și Resurse Pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autism (F.E.D.R.A.), Federația Organizațiilor de Părinți Care Au Copii cu Dizabilități (F.O.P.C.D.) și Fundația Star of Hope România au lansat marți, 2 aprilie, Angajamentul pentru Autism în cadrul evenimentului  "Not Invisible" / "Nu sunt invizibil"

Vezi mai mult