Zoli Toth, pe 28 octombrie la, Hard Rock Cafe - concert pentru copiii Help Autism

Zoli Toth, cunoscut muzician încă din perioada Sistem, prezintă primul său proiect solo - Home Alone. Pe 28 octombrie, începând cu ora 20, pe malul lacului Herăstrău, la Hard Rock Cafe, locul de întâlnire al fanilor muzicii de calitate cu legendele scenei românești și internaționale, avem șansa de savura un concert unic, 100% live. 

Împreună cu Hard Rock Cafe, Zoli Toth a ales să dedice acest spectacol deosebit din cariera lui solo unei cauze sociale. Astfel, banii strânși din vânzarea biletelor vor fi direcționați către terapia celor 500 de copii cu autism susținuți de asociația Help Autism. 

Proiectul Home Alone este unic datorită instrumentelor folosite (sintetizatoare analogice, tobe clasice, butoaie, tigăi, jante de maşină şi vibrafonul), precum şi a genului muzical propus de către artist. Sunetele variate ale instrumentelor prezente pe scenă duc la o combinaţie de timbre muzicale rar auzite într-un concert.

Chiar dacă nu putem vorbi despre un gen muzical bine definit, putem spune căexperienţa lui Zoli se simte în armoniile provenite din muzica clasică, liniile melodice narative, sound-ul industrial şi electro. Ritmul pieselor foarte divers, de la lent la alert, fac ca evenimentul să devină un show modern.

Dacă ar fi să asociem câțiva artişti cu ceea ce propune Zoli, ar trebui să îi enumeram pe: Golan, Nils Frahm sau Christian Loffler.

Biletele se găsesc în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-zoli-toth-home-alone-36631/, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea- Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) dar și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 35 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)

- 20 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 20 de lei. 

De peste 8 ani, Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. Pe lângă activitatea susținută în schimbarea statutului autismului în România, asociația oferă servicii de terapie în cadrul celor 5 centre, 6 parteneriate public-private și la domiciliu, desfășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și ședințe de consiliere pentru părinți și este coorganizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Mai multe despre artist:

https://youtu.be/ZEKCebHzjSY https://web.facebook.com/Zoli.TOTH.Official https://www.instagram.com/zolitoth.ro/ http://www.zolitoth.ro

Un eveniment recomandat de Magic FM.