Doctorul cel bun, serialul despre tânărul medic cu autism

Pregătește-te pentru povestea unui doctor aparte în tot ceea ce face. Înțelege mai bine universul unei persoane cu autism din acest serial care în mod realist și delicat ne lasă să pătrundem în lumea interioară a lui Shaun. Doctorul cel bun are premiera exclusivă la AXN, umărește-l în fiecare joi seara, de la ora 22:00.

Doctorul Shaun Murphy (Freddie Highmore), un tânăr rezident cu autism și inteligența unui savant, abandonează viața liniștită dintr-un orășel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure. Singur pe lume și având dificultăți în a lega relații personale cu cei din jur, tânărul îl are de partea lui doar pe doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff), cel care îl aduce să lucreze la St. Bonaventure și care se va opune constant scepticismului și prejudecăților celorlalți membri ai consiliului de administrație al spitalului. Shaun va trebui să muncească mai mult ca niciodată, în timp ce se obișnuiește cu noul mediu, dar și cu noile relații, pentru a le dovedi colegilor săi că talentul său medical este într-adevăr extraordinar, și mai ales, că în pofida dificulțăților pe care le are în a relaționa cu alți oameni, poate deveni un doctor bun și salva vieți.

Ne bucurăm să fim partenerii acestei povești pe care o poți vedea în fiecare joi, la AXN Romania.

Nu rata primul episod în premieră exclusivă la AXN, Doctorul-cel-Bun-AXN.

FacebookShare pe Facebook
Latest articles
C
200 ONG-uri au marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sub sloganul „Nu sunt Invizibil”

04.02.2024 HELP AUTISM Wm 4

Asociația HELP Autism, împreună cu rețeaua europeană Autism Europe, rețelele și federațiile naționale în autism RO TSA, Federația Pentru Drepturi și Resurse Pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autism (F.E.D.R.A.), Federația Organizațiilor de Părinți Care Au Copii cu Dizabilități (F.O.P.C.D.) și Fundația Star of Hope România au lansat marți, 2 aprilie, Angajamentul pentru Autism în cadrul evenimentului  "Not Invisible" / "Nu sunt invizibil"

Vezi mai mult