Pentru copilăria a 1 din 59 de copii ca David

Tu știai că 1 copil din 59 nu știe să se joace? Știm că adesea îți cerem ajutor, dar acum este diferit, avem nevoie de un gest foarte mic! Este acel vot care durează 1 minut.

În noiembrie 2019, IKEA România a ales 3 organizații locale, ONG-uri care apără drepturile copiilor din România, Help Autism este una dintre ele. Membrii IKEA Family decid prin vot care dintre cele trei primește toate fondurile strânse din vânzarea jucăriilor Sagoskatt - o colecție cu o poveste specială. Noi am ales să-ți arătăm cum se joacă copiii cu autism. Ai zice poate ca orice alt copil, hai să vedem împreună dacă așa este. 

David mic (3 ani) și David mare (5 ani) au făcut o vizită la magazin pentru a-și alege o jucărie din colecție. Cât de provocator a fost? Aflați din acest video editat și povestit de Martha (11 ani) - voluntar și prieten al copiilor cu autism:

Unu din 59 de copii este ca David, pentru ei copilăria începe atunci când se termină programul de terapie. Copilul colegului, vecinului, prietenului tău sau poate chiar copilul tău este un copil aparte, cu o minte aparte. Copiii cu autism au și ei dreptul la joacă chiar dacă mai întâi au nevoie de înțelegere, acceptare, terapie și sprijin. Visăm un viitor în care copiii cu autism să facă real parte din comunitate, plănuim un mâine în care copiii ca David să se joace cu prietenii lor, să comunice, să meargă la școală! Visează și tu alături de ei.

IKEA le întinde o mână de ajutor, tu poți face prietenia lor posibilă, iată cum:

01

Votez Help Autism

Ai card IKEA Family? Perfect! Mai ai nevoie de 1 minut pentru un vot. Intră pe www.desenamsiajutam.ro și votează Help Autism. Dacă strângem cele mai multe voturi, câștigăm fondurile.
02

Cumpăr jucării SAGOSKATT

Alege ca de Crăciun să faci cadou jucăriile din colecția SAGOSKATT, au o poveste atât de frumoasă, au fost imaginate de copii din toată lumea, iar IKEA le-a produs. Fondurile strânse din vânzarea acestor jucării se duc către una din cauzele din România.
03

Nu am card IKEA Family

Nicio problemă, ai două variante să intri în familia IKEA: îți poți face cont online sau îți poți face în magazin. David îți arată cât de ușor este:
Image
Image

Campania și implicit votul sunt deschise până pe 19 decembrie, așa că nu amânăm, nici noi votul, nici pentru ei copilăria.

Ne bazăm pe voi, da?