Trofeul Generozității 2019 - o ediție în care deschidem uși

Trofeul Generozității este evenimentul nostru anual de gală. Trofeul Generozității este despre puterea noastră de a fi atenți la nevoile copiilor cu autism și generoși în sprijinul pe care îl oferim. Ediția de anul acesta, a VII-a are loc luni, 18 noiembrie, la Hotel JW Marriott - partenerul nostru de câțiva ani buni.

Evenimentul este un spectacol despre umanitate în două acte: o gală de premiere a celor mai buni prieteni ai copiilor cu autism și un eveniment caritabil în care vă aducem și mai aproape de noi.

 

Gala
Acordăm an de an trofee susținătorilor noștri fideli: companii, parteneri media, instituții, voluntari și prieteni care fac posibil un mâine în care copiii aparte fac parte din comunitate.

Anul acesta remarcăm efortul unor prieteni importanți pentru noi și acordăm trofee pentru: Partenerul anului, Partener instituțional de nădejde, Partener de încredere al asociației, Partener în comunicare cu responsabilitate, De la sponsor la partener, Partener fidel.

Eveniment caritabil
În a doua parte a serii, ne uităm spre viitor la ce nevoi au copiii aparte și cum îi putem ajuta. La ediția a VII-a, ne propunem să deschidem ușa spre camera de terapie pentru 10 copii care au fost evaluați de curând la Help Autism și diagnosticați cu autism. Tombola și licitația sunt biletele lor de terapie pentru anul următor.

Tot prietenii copiilor cu autism au donat produsele de la licitație și tombolă și sunt minunate: tricou Simona Halep cu semnătura campioanei, un lănțișor de la Ierusalim dăruit de Stela Popescu Dianei Dumitrescu, tratamente pentru piele de la cele mai prestigioase saloane, obiecte de artă de la Mihai Țopescu și Cristian Samfira, experiențe de teambuilding de la Transilvania Adventure sau de șofat extrem la Academia Titi Aur, ședință de golf în compania Corinei Ungureanu sau mese cu cei dragi pe care aveți ocazia să le luați la Restaurantele Ciao Niki sau Trattoria Verdi și multe, multe altele. Răsfoiește mai jos catalogul ediției.

Trofeul Generozității 2019 este posibil cu ajutorul contribuției: Tema Energy, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Marbo Trade, Transilvania Adventure, Domeniile Averești, Careless Beauty, Philips, Vivre, Academia Titi Aur, Vinarte Uniq, Povestea florilor, Dr. Elena Martin, Adore Cakes, Cristian Samfira, Ciao Niki, Cătălin Botezatu, Miau by Clara Rotescu, Cremeria, BSB, Izvor de golf, AHA Print.

Evenimentul nostru este unul restrâns, încercăm însă să deschidem împreună ușa camerei de terapie pentru copiii cu autism. Terapia este șansa lor, le dă "aripi să zbori", iar Distinto - celebrul trio pop-opera din România ne introduce în atmosferă unei gale cu o piesă la-nălțime:

Catalogul ediției