Distincţii/premii

Gala Oameni pentru Oameni

Asociația Help Autism a fost premiată la Gala “Oameni pentru Oameni” cu distincția “Cel mai implicat președinte în atragerea de fonduri 2013”. Daniela Bololoi, Președintele Asociației Help Autism, a reușit să mobilizeze echipa de 300 de părinți , susținători și beneficiari ai cauzei în atragerea de fonduri. Împreună au mobilizat 20.000 de prieteni care au redirectionat 2% din impozitul pe venit în 2012. Datorită lor, în doar un an, am reușit să creștem numărul copiilor care beneficiază de terapie gratuită de recuperare de la 54 la 109.

Gala Națională a Voluntarilor

Premiul pentru Proiectul de Voluntariat al Anului 2013 in domeniul Sport si Recreere.

În cifre, Rocket Bike Fest a însemnat: 2 ediții la interval de mai puțin de patru luni, peste 800 de concurenți și peste 2000 de participanți în ziua evenimentelor, doi organizatori, peste 70 de parteneri, sponsori și susținători media, dar mai ales peste 150 de voluntari care au reușit să se implice in desfasurarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2013 dedicat cauzei.

Cu cei 34.000 Ron strânși pentru continuarea Programului Național de Diagnostic Precoce in Autism.

Gala Societății Civile

Asociaţia Help Autism a fost distinsă cu două premii I la categoriile „Originalitate” și „Educaţie, Învăţământ, Cercetare” în cadrul Galei Societăţii Civile, ediţia 2015. Help Autism a fost singura asociaţie premiată la două categorii distincte ale galei pentru același proiect ”Părinte pentru Părinte 2014” program prin care 200 de familii beneficiare au sprijinit, prin direcţionarea a 50.000 euro din veniturile colectate, 22 de copii cu autism din medii defavorizate și le-au oferit astfel șansa la viaţă independentă.