Invitație dezbaterea privind propunerea de politică publică alternativă pentru copiii cu autism

Asociația Help Autism invită organizațiile non guvernamentale, instituțiile publice și cetățenii preocupați de autism la dezbaterea publică asupra propunerii de politică publică alternativă. Evenimentul are loc miercuri, 18 septembrie 2019, ora 14:00 la sediul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție din Blvd. Ghe. Magheru, nr. 7, sector 1, București.

Citește mai mult ...
Help Autism și Rețeaua RO TSA inițiază consultări pentru o propunere alternativă de politică publică

Asociația Help Autism și Rețeaua RO TSA a formulat o Propunere alternativă de politică publică: Dezvoltarea cadrului de organizare a serviciilor specializate integrate pentru copiii cu tulburări din spectrul autist (TSA) și a standardizării acestora. Inițiată de 80 de ONG-uri, propunerea se află în consultare publică până pe 15 septembrie, perioadă urmată de o dezbatere publică și întâlniri cu reprezentanți ai autorităților publice competente, în scopul promovării propunerii alternative dezvoltate, în vederea adoptării/aprobării acesteia și implementării în sistemul național.

CITEȘTE MAI MULT
Colaborare între ONG-uri și instituțiile statului pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu TSA Conferința de lansare a Rețelei RO-TSA

 

Miercuri, 20 februarie, a avut loc, la Hotel Ambasador din București, Conferința de lansare a Rețelei RO-TSA – cea mai mare rețea de ONG-uri și instituții publice în sprijinul copiilor cu TSA, înființată în cadrul proiectului „Creșterea implicării ONG-urilor și partenerilor sociali în promovarea politicilor publice alternative pentru copiii cu TSA”.

Citeşte mai mult