Anunț important - decizia Help Autism pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19

Help Autism închide centrele și sediul administrativ pe o perioadă nedeterminată și mută activitatea la domiciliu. Credem că aceasta este decizia corectă și responsabilă, cea mai bună metodă de a ne păzi de virus este evitarea expunerii. Ne trec pragul zilnic 235 de copii, 82 de angajați și sute de părinți. Recomandăm centrelor partenere să facă același lucru.


"Așadar centrele Help Autism și sediul administrativ vor fi închise pe o perioadă nedeterminată începând de mâine, 12 martie. Ne pregătim pentru a aborda situația actuală ca una pe termen mediu-lung și vă îndemn să ne păstrăm calmul, să acționăm responsabil și cu bunăvoință." Daniela Bololoi
Terapia copiilor cu autism și misiunea noastră continuă indiferent de vremuri, am luat deci decizia de a muta activitatea la domiciliu atât la recomandarea din informarea ANDPDCA cât și din responsabilitate unul față de altul. În astfel de situații vă rugăm să fim solidari, suntem o organizație non profit, o comunitate în care suntem responsabili față de copii, familii și 82 de angajați, deci unul față de altul.

Revenim cu informații despre modul de lucru astfel încăt să ne putem continua activitatea la maximul potențial în contextul dat.
Echipa Help Autism