Ascultă liniștea

Peste 75 000 de români ca tine au dăruit liniște celor 1000 de părinți din Asociația Help Autism. Liniștea că Andrei poate face zilnic cele 2 ore de terapie ABA și 1 oră de kineto pe săptămână, Alex cele 4 ore de terapie acasă și 2 ore de socializare în grupurile din centru, Sara continuă planul de recuperare și începe integrarea în școală. Liniștea că toată învățarea aceasta diferită de care au nevoie copiii cu autism este asigurată prin implicarea noastră. Cei mulți, cei mai mulți.

Ascultă și tu liniștea lor!


75308 este numărul de formulare care a ajuns la noi, știm că sunt și alți români care au depus declarația unică sau formularul 230 direct, păstrând discreția unui gest firesc care pentru cei peste 1000 de părinți din Asociația Help Autism înseamnă enorm. 

O declarație completată, 5 minute din timpul tău, se transformă în zeci de mii de ore de terapie și șansa ca sutele de copii cu autism să-și atingă potențialul. Spunem noi că înseamnă cu 3,5% mai multă copilărie și tihna pentru atâtea familii care altfel nu și-ar permite să acopere costurile unui plan de învațare atât de diferit.

Liniște și timp pentru ceea ce contează,
timp pentru familia lor. 


1 din 59 de copiii au o tulburare de spectru autist spune o statistică internațională. Autismul nu discriminează și este cea mai frecventă tulburare de dezvoltare a copilăriei.

Ne-am bucura să rămâi alături de noi, optează pentru direcționarea a 3,5% direct de la angajator. Efortul tău rămâne minim, completezi o singură data cererea de redirecțioare și opțiunea ta poate rămâne valabilă 2 ani de la data depunerii, iar venitul este lunar ceea ce înseamnă că noi ne putem baza pe resurse constante pentru plățile recurente. Află mai multe despre direcționare sau reținere de la sursă, click AICI.

Îți mulțumim!
părinții Help Autism