Când fac mare, vreau ...

De aceea noi credem că dacă tu te uiți în fiecare joi seara la Doctorul cel Bun pe AXN, Călin, Petre și Mălin sunt mai aproape de visele lor.
 
Călin, Petre și Mălin visează cum a visat și Shaun, să devină cineva când sunt mari. Shaun este un tânăr medic rezident cu autism și toate dificultățile unui diagnostic pe viață. Dar și cu toate calitățile unei diferențe de percepție care îi oferă o perspectivă excepțională asupra vieții. Visele lor pot fi posibile într-o lume în care înțelegem cum văd ei lumea și cum funcționează mintea lor extraordinară. Înțelegerea e primul pas. Urmărește Doctorul cel Bun în fiecare joi, de la ora 22:00 pe AXN.
 
 

Când învățătoarea m-a mutat în ultima bancă, am pus o geacă lângă mine, să-mi imaginez că am coleg. Întotdeauna am avut o minte creativă. Acum sunt la liceu, am mulți prieteni, colegi mișto și o pasiune pentru artă. Desenez, pictez și fotografiez, creez și asta este ceea ce sunt azi. Voi fi probabil artist. - Călin (16 ani)

 

Descoperă-i pe viitorul pictor, viitorul grădinar și viitorul ... [job care nu s-a inventat încă], află visele a 3 adolescenți cu autism, spuse de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa urbana), Marius Manole, Dr. Vasi Rădulescu și Raluca Bogdan de la Help Autism în clipul de mai sus și pe paginile lor în digital.

Citește povestea lui Călin pe blogul Prințese Urbane, despre visul lui Mălin și despre visul părinților lui Petre pentru el pe pagina Oanei Botezatu.

Mulțumim, Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa urbana), Marius Manole, Dr. Vasi Rădulescu, AXN România, Oxygen PR, pentru deschiderea de a face posibilă o companie de înțelegere a diversității noastre.