În luna noiembrie mulțumim pentru implicare, Trofeul Generozității 2017!

Strădania noastră de a oferi un viitor copiilor cu autism ar fi în zadar fără sprijinul lor, sponsori, parteneri şi voluntari care îşi aduc contribuţia şi îşi dăruiesc sprijinul pentru recuperarea copiilor speciali. Pentru al cincilea an la rând, în luna noiembrie, din suflet le dedicăm o seară magică. O seară cu mulţumire, fapte bune şi trofee, simboluri ale recunoştinţei noastre pentru generozitatea lor.

Joi, 9 noiembrie, la Hotel JW Marriot sărbătorim copilăria câştigată prin generozitate la cea de-a V-a ediţie Trofeul Generozității.

Trofeele de anul acesta vor ajunge la: 

  • Sponsorul anului
  • Cel mai implicat sponsor în evenimente
  • Cel mai recent partener alăturat cauzei
  • Voluntarul Help Autism
  • Cel mai implicat partener media

Amfitrionul serii va fi şi de această dată omul de radio, televiziune şi de suflet, Liana Stanciu.

poza trofeu

Completăm atmosfera de poveste cu momente artistice de excepţie oferite de Luminița Anghel și Nicoleta Nucă pe măsura inimilor celor ce ne sunt alături.

Şi cum altfel se poate încheia o seară dedicată binelui dacă nu cu şi mai multe fapte bune. Încheiem evenimentul cu tombola şi licitaţia produselor oferite, cu generozitate, de partenerii noştri.

Un tur al Bucureștiului, un curs de pilotaj auto-moto, creații vestimentare Botezatu, Miau by Clara Rotescu, Viggo, Seila Gurdal, adevărate acte artistice Sasha și Cristian Samfira, Daniela Zbarcea, bijuterii unicat Magical Spirit, dulciuri fine de la Adore Cakes și alte surprize, toate pot fi transformate în ore de terapie pentru copiii noștri speciali.

Rasfoieste aici catalogul Trofeul Generozitatii:

trofeul generozitatii 2017

Vă așteptăm!