Oamenii Help Autism Episodul 2: Renovarea centrelor acțiune de voluntariat

Fiecare zi este o nouă ocazie să oferi o mână de ajutor! Cu acest gând am pornit și noi într-o nouă aventură. În luna iulie a acestui an, Help Autism a reușit să renoveze două centre din București – Delea Nouă și Casa Soarelui, în doar două săptămâni. Zeci de ore de reparat și văruit. Piramide de găleți cu vopsea. Rânduri de saci cu diverse materiale.

Și poate cel mai important: multe perechi de mâini agile și ochi vigilenți – ei sunt cei care au transformat multe camere peste care timpul a trecut într-un nou acasă.


O activitate care a fost posibilă prin implicarea echipelor de renovare, a sponsorilor, dar și a voluntarilor noștri. Iar cei din urmă au fost, în final, cei dintâi. Cine au fost acești voluntari care au readus frumosul în centrele noastre? Membrii echipei Help Autism. Pentru că, voluntariatul începe cu noi, suntem primii care putem da tonul în activitățile de voluntariat. Pentru că, să fii parte a echipei într-o asociație, are cumva o regulă nespusă și nescrisă în fișa postului: să fii acolo când este nevoie de o mână de ajutor. Iată adevărul și iată secretul: iubim să fim și voluntari. La prima strigare a colegei noastre Bianca, ne-am aliniat și avântat cu multă voie bună la vopsit de pereți sau faianță, la făcut cumpărături, la mutat, așezat și reașezat mobila, la șters praful, dar și mici reparații. 

Ca orice poveste cu final fericit, am avut și noi eroul nostru. Fără el lucrările de renovare nu ar fi fost finalizate în timp util, iar terapia micuților noștri ar fi fost amânată cu câteva zile, poate chiar săptămâni.

Mereu prezent și dornic de lucru, Villy a venit cu soluții practice și rapide, indiferent de provocare. Villy, îți suntem veșnic recunoscători pentru tot ajutorul și energia ta!

BEFORE

Image
Fără Policolor, pereții nu ar fi arătat așa de bine.
Image
Image

AFTER

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Le mulțumim tuturor voluntarilor pentru timpul, îndemânarea și zâmbetele oferite! Cum putem să nu îi menționăm când au făcut o treabă atât de bună?

Mulțumim, Villy, Bianca, Cornel, Lavius, Marius, Adina, Cătălin, Elvira și Robert, Răzvan, Raluca, Mariana, Diana, Lavinia, Toma, Teo, Cristina și George. Ce echipă! Așa suntem noi, fiecare pune inimă în felul lui.

Image
Image
Image