Nominalizare ca si finalisti la Gala Voluntarilor

Miercuri, 12 decembrie am fost prezenti la Crystal Ballrooms Palace in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor, editia 2012.  Nominalizarea ca finalisti la 2 categorii: Sectiunea “Proiectul de Voluntariat al Anului in Domeniul Sanatate” cu proiectul "Si tu poti ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism! CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII" si  Sectiunea “Voluntarul Anului in Domeniul Sanatate” prin Denisa Stanculescu, ne-au facut sa traim emotii puternice, la intensitate maxima, asa cum odinioara, copii fiind, traiam. 

Citeşte mai mult
Evenimentul cultural - umanitar “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII”.

carnavalul-toamneiSambata, 10 noiembrie, ora 15, la Sala Palatului s-a desfasurat Evenimentul cultural - umanitar “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII”.

galerie-fotol

Evenimentul cultural - umanitar s-a defasurat sub mesajul Si tu poti ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism! si s-a bucurat de participarea a peste 3.000 de persoane care au ajutat prin prezenta lor la diagnosticarea celor 218 copii suspecti de autism, prin Programul National Gratuit de Diagnostic Precoce şi Evaluare Psihologica, activ pe parcursul anului 2013, in cadrul Asociatiei Help Autism, www.helpautism.ro. Voia buna si distractia s-au simtit prezente pe durata a 4 ore in compania artistilor Andra, Alb-Negru, Partizan, Fabian Sancez cu participarea extraordinara a Trupei Iris si a peste 50 de elevi ai liceelor si scolilor bucurestene, precum si 10 copii din centrele de plasament DGASPC Sector 3, care cu totii au sustinut momente artistice.

http://vimeo.com/54225031

Citeşte mai mult
Votul tau s-a transformat în ajutor real pentru copiii inscrisi in cadrul Programului National de Evaluare Gratuita!

Proiectul “Lumea din jur are sens si pentru mine – Materiale in terapia ABA pentru copii cu autism”, pe care l-ai votat in luna aprilie  in Competitia Orasul Tau, a primit finantarea de 5.000 euro! Datorită votului tău, 35 de copii vor primi kit-ul cu 1200 de ilustratii reprezentative ABA, si indrumarea psihologilor pentru implementarea planului individualizat de recuperare.

Citeşte mai mult