Competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike

 

Sambata, 3 august 2013, va invitam sa participati la competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike. Evenimentul este organizat de Asociatia Sportul pentru Tine si se va desfasura in Padurea Zimbraria, judetul Dambovita, localitatea Bucsani, la aprox. 70 km de Bucuresti. Traseele au o dificultate redusa si parcurg drumuri forestiere sau poteci prin padure si pot fi abordate cu usurinta chiar si de catre amatorii de mountain-bike. 

Citeşte mai mult
SA SOCIALIZAM PRIN JOACA! proiect finantat de COSMOTE prin programul Mesaje de iubire 2013

Va invitam sa va inscrieti copiii pentru a participa gratuit la programul de art-terapie si socializare in cadrul Centrului HelpAutism, organizat de Asociatia Help Autism, numit SA SOCIALIZAM PRIN JOACA!. Evenimentul este finantat de COSMOTE Romania prin programul Mesaje de iubire, editia 2013. 

250 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani sunt invitati sa descopere impreuna, la sediul Centrului HelpAutism, bucuria de a se juca, experimenta, inventa si invata cu ajutorul culorilor, texturilor si formelor.

Citeşte mai mult
Multumim pentru voturile acordate proiectului INVATA ALTFEL

helpautism-logoIMG 7801 resize

Dragi sustinatori ai proiectului INVATA ALTFEL,

Va multumim pentru pentru implicarea si promptitudinea cu care ati votat!
Numarul important de voturi acordate de catre voi ne-a clasat pe locul al treilea la categoria aplicanta, din punctul de vedere al sustinerii publicului. Pentru a primi raspunsul final de la PETROM si a stii daca suntem castigatori proiectul va fi supus zilele urmatoare evaluarii juriului Tarii lui Andrei. Vineri, 12 iulie avem raspunsul final!

Citeşte mai mult
Proiectul INVATA ALTFEL

helpautism-logoIMG 7812 resize

Dragii nostri, 

Am fost din nou in competitie pe Tara lui Andrei cu proiectul INVATA ALTFEL care a avut nevoie de cat mai multe dintre voturile voastre pentru a deveni castigator. Vineri, 12 iulie, va fi cunoscut raspunsul final! 
INVATA ALTFEL isi propune conceperea, productia si valorificare unei game variate de materiale educationale, in colaborare cu echipa de psihologi ATCA, ce vor fi utilizate atat in cazul procesului de recuperare al copiilor cu deficiente cat si in cazul stabilizarii emotionale si dezvoltarii personale a oricarui copil. 

Citeşte mai mult
Voteaza proiectul ROMPETROL

"Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna"

Acorda voturile tale proiectului "Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna" si astfel Sectia de Psihiatrie Pediatrica a Spitalului Al. Obregia va oferi conditii mai bune pe perioada internarii tuturor copiilor cu autism. Cu sprijinul tau, proiectul initiat de HelpAutism va putea beneficia de 10.000 euro, sustinere Rompetrol pentru renovarea bailor, schimbarea mobilierului deteriorat, a patuturilor si a lenjeriilor! 

Celor care ati votat, va multumim! Din pacate, acest proiect nu a fost cel castigator, iar Sectia de Psihiatrie Pediatrica a Spitalului Al. Obregia nu va fi beneficia de amenajari. Cu toate acestea, noi vom lupta in continuare si vom incerca sa obtinem, in acest scop, sprijinul altor sponsori. 

Citeşte mai mult
Rocket Bike Fest - Cernica

Rocket Bike Fest Cernica 2013, o competitie cu scop nobil. Asociatia Help Autism in colaborare cu BikeXpert organizeaza evenimentul sportiv „Rocket Bike Fest - Cernica”Acesta este un eveniment sportiv care se va desfasura pe data de 1 Iunie 2013 si  21 Septembrie 2013.  Daca ai bicicleta, iti place miscarea, esti iubitor de natura si te motiveaza competitia, esti asteptat  pe 1 iunie in Padurea Cernica la Parcul de Aventura Pheonix, in proximitatea Manastirii Cernica.

Citeşte mai mult
Centrul Help Autism de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Terapeutica in Autism!

Fiindca ne-am straduit alaturi de voi toti, in a aduce un zambet pe chipul fiecarui copil si fiecarui parinte cu care am interactionat in acest an, Mos Craciun ne-a adus un cadou nesperat -  primul Centru Gratuit de Dignostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Terapeutica in Autism proiect care va fi posibil prin finatarea de catre Enel Cuore Onlus Italia cu suma de 50.000 euro, in scop de dotare si utilare a centrului.

Citeşte mai mult
Nominalizare ca si finalisti la Gala Voluntarilor

Miercuri, 12 decembrie am fost prezenti la Crystal Ballrooms Palace in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor, editia 2012.  Nominalizarea ca finalisti la 2 categorii: Sectiunea “Proiectul de Voluntariat al Anului in Domeniul Sanatate” cu proiectul "Si tu poti ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism! CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII" si  Sectiunea “Voluntarul Anului in Domeniul Sanatate” prin Denisa Stanculescu, ne-au facut sa traim emotii puternice, la intensitate maxima, asa cum odinioara, copii fiind, traiam. 

Citeşte mai mult
Evenimentul cultural - umanitar “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII”.

carnavalul-toamneiSambata, 10 noiembrie, ora 15, la Sala Palatului s-a desfasurat Evenimentul cultural - umanitar “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII”.

galerie-fotol

Evenimentul cultural - umanitar s-a defasurat sub mesajul Si tu poti ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism! si s-a bucurat de participarea a peste 3.000 de persoane care au ajutat prin prezenta lor la diagnosticarea celor 218 copii suspecti de autism, prin Programul National Gratuit de Diagnostic Precoce şi Evaluare Psihologica, activ pe parcursul anului 2013, in cadrul Asociatiei Help Autism, www.helpautism.ro. Voia buna si distractia s-au simtit prezente pe durata a 4 ore in compania artistilor Andra, Alb-Negru, Partizan, Fabian Sancez cu participarea extraordinara a Trupei Iris si a peste 50 de elevi ai liceelor si scolilor bucurestene, precum si 10 copii din centrele de plasament DGASPC Sector 3, care cu totii au sustinut momente artistice.

http://vimeo.com/54225031

Citeşte mai mult
Votul tau s-a transformat în ajutor real pentru copiii inscrisi in cadrul Programului National de Evaluare Gratuita!

Proiectul “Lumea din jur are sens si pentru mine – Materiale in terapia ABA pentru copii cu autism”, pe care l-ai votat in luna aprilie  in Competitia Orasul Tau, a primit finantarea de 5.000 euro! Datorită votului tău, 35 de copii vor primi kit-ul cu 1200 de ilustratii reprezentative ABA, si indrumarea psihologilor pentru implementarea planului individualizat de recuperare.

Citeşte mai mult