Final de proiect - "Sa socializam prin joaca!"

 

Asociatia Help Autism s-a numarat anul acesta printre cele 8 ONG-uri care ofera ajutor si asistenta copiilor defavorizati sau bolnavi, organizatii ce au primit in total aproximativ 40.000 euro in cadrul celei de-a cincea editii a campaniei “Mesaje de iubire”, organizata de Cosmote Romania. 

Citeşte mai mult
Beneficiile oferite de terapia ABA

Terapia ABA este o stiinta in care se folosesc in mod sistematic diverse tipuri de proceduri care au ca scop imbunatatirea semnificativa a comportamentului dar si maximizarea calitatii vietii unei persoane care sufera de o tulburare din spectrul autismului. Aceasta este un tip de terapie comportamentala care se centreaza pe o serie de principii si tehnici care au rolul de a transforma comportamentele nedorite intr-unele pozitive.

Citeşte mai mult
Participand la Rocket Bike Fest ajuti un copil sa faca 2 ore de terapie!

Help Autism anunta ultimele 2 zile de inscriere la competitia de ciclism Rocket Bike Fest, editia II. Vino sâmbăta, 21 septembrie, la Rocket Bike Fest Cernica, împreună cu prietenii sau familia și participă la competiție, fie singur, în categoria Elite/Hobby, fie alături de cel mic, la categoria Family. Pentru cei mai mici avem traseul special amenajat în incinta Parcului de Aventură Phoenix Cernica.

Citeşte mai mult
Program de edutainment Rocket Bike Fest HelpAutism

 

Asociatia Help Autism anunta inceperea programului de edutainment in cadrul proiectului "Rocket Bike Fest - HelpAutism" de la data de 28 August 2013. 10 copii diagnosticati cu tulburare din spectrul autist, beneficiari ai Asociatiei, vor avea ocazia sa participe la programul de instruire in perioada 28 August – 20 Septembrie, cu scopul dobandirii abilitatilitatilor de pedalare, vor merge cu bicicleta si se vor distra alaturi de terapeuti si echipa de voluntari, in Parcul de Aventura Phoenix Cernica. 

Citeşte mai mult
Finantarea proiectului Rocket Bike Fest de Asociatia Sportul Pentru Tine

 

Asociatia Sportul Pentru Tine (ASPT) a anuntat public rezultatele concursului de proiecte sportive pentru obtinerea unei finantari nerambursabile. In data de 15 iunie 2013 la Asociatia Sportul Pentru Tine (ASPT), cu sediul in Bucuresti, Bld. Ferdinand I nr. 115, Sector 2, a avut loc jurizarea cererilor primite pentru oferirea unor finantari in valoare de 5.000 RON respectiv 10.000 RON.

Citeşte mai mult
Invitatie 24 si 25 august 2013 - "Sa socializam prin joaca!"

 

Copiii care au participat pana acum la intalnirile din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!" au invatat lucruri inedite, s-au imprietenit, si-au perfectionat stilul de pictura, s-au relaxat si s-au distrat alaturi de terapeutii centrului Help Autism dar si de voluntari. Va invitam si in weekendul acesta sa va aduceti gratuit micutii la atelierele de arta, buna-dispozitie si joc! Rezervati un loc cu ajutorul formularului: http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-sa-socializam-prin-joaca.

Citeşte mai mult
Invitatie 16, 17 si 18 August 2013 - "Sa socializam prin joaca!"

 

Weekendul trecut copiii care au venit alaturi de parinti la intalnirile din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!" s-au distrat, au invatat lucruri noi si s-au imprietenit. Va invitam si weekendul acesta sa va aduceti gratuit micutii la atelierele de arta, joc si buna-dispozitie! Puteti sa rezervati un loc prin completarea urmatorului formular: http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-sa-socializam-prin-joaca.

Citeşte mai mult
Invitatie 10 si 11 August 2013 - "Sa socializam prin joaca!"

 

Va invitam sa va inscrieti copii la atelierele din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!" pentru a-si petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut. Puteti rezerva un loc pentru activitatile care se vor desfasura in acest weekend completand formularul http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-sa-socializam-prin-joaca.

Citeşte mai mult
Invitatie la atelierul Sa socializam prin joaca!

 

Weekendul acesta va avea loc o noua intalnire in cadrul proiectului Sa socializam prin joaca! Momentan mai sunt disponibile doar doua locuri, la grupa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6-10 ani in intervalul orar 14.00 - 17.00. Cei mici se vor putea bucura alaturi de terapeuti de o dupa-amiaza de weekend in care vor face lucruri interesante si placute: vor modela si vor picta cu materiale educationale de calitate, vor canta si vor juca diverse jocuri interactive.

Citeşte mai mult
Locul 6 pentru proiectul INVATA ALTFEL! in competitia din Tara lui Andrei
IMG 7801 resize

 

Va multumim pentru ca ne-ati sustinut prin voturile voastre, cu generozitate, proiectul INVATA ALTFEL! cu care Asociatia Help Autism a participat la competitia din Tara lui Andrei. Acest proiect a ocupat locul al treilea in functie de numarul voturilor publicului si  in final, locul 6 din 44 de proiecte propuse spre finantare de toti aplicantii, pe linia de finantare de 15.000 Euro, dupa decizia juriului.

Citeşte mai mult
Primele intalniri din cadrul proiectului "SA SOCIALIZAM PRIN JOACA!"

 

Weekend-ul trecut s-au organizat primele intalniri din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!", finantat de Cosmote prin programul Mesaje de iubire. Copiii au petrecut cateva ore bune din weekend intr-un mod placut si relaxant. Cei mici s-au distrat de minune! Au pictat, au invatat sa faca diverse figurine din plastelina, au facut diverse colaje, au cantat, s-au jucat si au primit recompense si delicii dulci.

Citeşte mai mult
Competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike

 

Sambata, 3 august 2013, va invitam sa participati la competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike. Evenimentul este organizat de Asociatia Sportul pentru Tine si se va desfasura in Padurea Zimbraria, judetul Dambovita, localitatea Bucsani, la aprox. 70 km de Bucuresti. Traseele au o dificultate redusa si parcurg drumuri forestiere sau poteci prin padure si pot fi abordate cu usurinta chiar si de catre amatorii de mountain-bike. 

Citeşte mai mult
SA SOCIALIZAM PRIN JOACA! proiect finantat de COSMOTE prin programul Mesaje de iubire 2013

Va invitam sa va inscrieti copiii pentru a participa gratuit la programul de art-terapie si socializare in cadrul Centrului HelpAutism, organizat de Asociatia Help Autism, numit SA SOCIALIZAM PRIN JOACA!. Evenimentul este finantat de COSMOTE Romania prin programul Mesaje de iubire, editia 2013. 

250 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani sunt invitati sa descopere impreuna, la sediul Centrului HelpAutism, bucuria de a se juca, experimenta, inventa si invata cu ajutorul culorilor, texturilor si formelor.

Citeşte mai mult
Multumim pentru voturile acordate proiectului INVATA ALTFEL

helpautism-logoIMG 7801 resize

Dragi sustinatori ai proiectului INVATA ALTFEL,

Va multumim pentru pentru implicarea si promptitudinea cu care ati votat!
Numarul important de voturi acordate de catre voi ne-a clasat pe locul al treilea la categoria aplicanta, din punctul de vedere al sustinerii publicului. Pentru a primi raspunsul final de la PETROM si a stii daca suntem castigatori proiectul va fi supus zilele urmatoare evaluarii juriului Tarii lui Andrei. Vineri, 12 iulie avem raspunsul final!

Citeşte mai mult
Proiectul INVATA ALTFEL

helpautism-logoIMG 7812 resize

Dragii nostri, 

Am fost din nou in competitie pe Tara lui Andrei cu proiectul INVATA ALTFEL care a avut nevoie de cat mai multe dintre voturile voastre pentru a deveni castigator. Vineri, 12 iulie, va fi cunoscut raspunsul final! 
INVATA ALTFEL isi propune conceperea, productia si valorificare unei game variate de materiale educationale, in colaborare cu echipa de psihologi ATCA, ce vor fi utilizate atat in cazul procesului de recuperare al copiilor cu deficiente cat si in cazul stabilizarii emotionale si dezvoltarii personale a oricarui copil. 

Citeşte mai mult
Voteaza proiectul ROMPETROL

"Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna"

Acorda voturile tale proiectului "Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna" si astfel Sectia de Psihiatrie Pediatrica a Spitalului Al. Obregia va oferi conditii mai bune pe perioada internarii tuturor copiilor cu autism. Cu sprijinul tau, proiectul initiat de HelpAutism va putea beneficia de 10.000 euro, sustinere Rompetrol pentru renovarea bailor, schimbarea mobilierului deteriorat, a patuturilor si a lenjeriilor! 

Celor care ati votat, va multumim! Din pacate, acest proiect nu a fost cel castigator, iar Sectia de Psihiatrie Pediatrica a Spitalului Al. Obregia nu va fi beneficia de amenajari. Cu toate acestea, noi vom lupta in continuare si vom incerca sa obtinem, in acest scop, sprijinul altor sponsori. 

Citeşte mai mult