Proiectul “HAI SA FIM PRIETENI"

Va invitam sa va inscrieti copiii pentru a participa gratuit la atelierele de creatie, art-terapie si socializare, “HAI SA FIM PRIETENI!”.

64 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani sunt invitati sa descopere impreuna, bucuria de a se juca, experimenta, inventa si invata cu ajutorul culorilor, texturilor si formelor. 

Citeşte mai mult
Inaugurarea Centrului HelpAutism

Marti, 26 noiembrie, ora 11:00, portile Centrului HelpAutism vor fi deschise pentru toti aceia dintre voi care doriti sa cunoasteti povestile frumoase ale copiilor nostri, creionate prin pasiunea si daruirea echipei de terapeuti si voluntari, primul vis al membrilor fondatori, ce a devenit realitate cu sprijinul Enel Cuore Onlus!

Citeşte mai mult
Voteaza proiectul HelpAutism „Fii verde in autism!”

 

Dragi prieteni,
Va anuntam cu mare drag ca avem din nou nevoie de voturile voastre. Petrom ne-a oferit din nou oportunitatea de a participa la Idei din Tara lui Andrei cu un proiect. “Fii verde in autism!” este un proiect pornit din dorinta de a sprijini protejarea mediului inconjurator, si o data cu aceasta si sanatatea copiilor nostri.

Citeşte mai mult
Editia a II-a Rocket Bike Fest Cernica a asigurat continuitatea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism

452 de concurenti Rocket Bike Fest Editia II, au pedalat pe 21 septembrie pentru „Un zambet” in Padurea Cernica. Efortul lor a insemnat 19.000 ron, fonduri ce vor fi directionate catre oferirea de servicii gratuite prin Programul National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, derulat de Asociatia HelpAutism.

Citeşte mai mult
Final de proiect - "Sa socializam prin joaca!"

 

Asociatia Help Autism s-a numarat anul acesta printre cele 8 ONG-uri care ofera ajutor si asistenta copiilor defavorizati sau bolnavi, organizatii ce au primit in total aproximativ 40.000 euro in cadrul celei de-a cincea editii a campaniei “Mesaje de iubire”, organizata de Cosmote Romania. 

Citeşte mai mult
Beneficiile oferite de terapia ABA

Terapia ABA este o stiinta in care se folosesc in mod sistematic diverse tipuri de proceduri care au ca scop imbunatatirea semnificativa a comportamentului dar si maximizarea calitatii vietii unei persoane care sufera de o tulburare din spectrul autismului. Aceasta este un tip de terapie comportamentala care se centreaza pe o serie de principii si tehnici care au rolul de a transforma comportamentele nedorite intr-unele pozitive.

Citeşte mai mult
Participand la Rocket Bike Fest ajuti un copil sa faca 2 ore de terapie!

Help Autism anunta ultimele 2 zile de inscriere la competitia de ciclism Rocket Bike Fest, editia II. Vino sâmbăta, 21 septembrie, la Rocket Bike Fest Cernica, împreună cu prietenii sau familia și participă la competiție, fie singur, în categoria Elite/Hobby, fie alături de cel mic, la categoria Family. Pentru cei mai mici avem traseul special amenajat în incinta Parcului de Aventură Phoenix Cernica.

Citeşte mai mult
Program de edutainment Rocket Bike Fest HelpAutism

 

Asociatia Help Autism anunta inceperea programului de edutainment in cadrul proiectului "Rocket Bike Fest - HelpAutism" de la data de 28 August 2013. 10 copii diagnosticati cu tulburare din spectrul autist, beneficiari ai Asociatiei, vor avea ocazia sa participe la programul de instruire in perioada 28 August – 20 Septembrie, cu scopul dobandirii abilitatilitatilor de pedalare, vor merge cu bicicleta si se vor distra alaturi de terapeuti si echipa de voluntari, in Parcul de Aventura Phoenix Cernica. 

Citeşte mai mult
Finantarea proiectului Rocket Bike Fest de Asociatia Sportul Pentru Tine

 

Asociatia Sportul Pentru Tine (ASPT) a anuntat public rezultatele concursului de proiecte sportive pentru obtinerea unei finantari nerambursabile. In data de 15 iunie 2013 la Asociatia Sportul Pentru Tine (ASPT), cu sediul in Bucuresti, Bld. Ferdinand I nr. 115, Sector 2, a avut loc jurizarea cererilor primite pentru oferirea unor finantari in valoare de 5.000 RON respectiv 10.000 RON.

Citeşte mai mult
Invitatie 24 si 25 august 2013 - "Sa socializam prin joaca!"

 

Copiii care au participat pana acum la intalnirile din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!" au invatat lucruri inedite, s-au imprietenit, si-au perfectionat stilul de pictura, s-au relaxat si s-au distrat alaturi de terapeutii centrului Help Autism dar si de voluntari. Va invitam si in weekendul acesta sa va aduceti gratuit micutii la atelierele de arta, buna-dispozitie si joc! Rezervati un loc cu ajutorul formularului: http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-sa-socializam-prin-joaca.

Citeşte mai mult
Invitatie 16, 17 si 18 August 2013 - "Sa socializam prin joaca!"

 

Weekendul trecut copiii care au venit alaturi de parinti la intalnirile din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!" s-au distrat, au invatat lucruri noi si s-au imprietenit. Va invitam si weekendul acesta sa va aduceti gratuit micutii la atelierele de arta, joc si buna-dispozitie! Puteti sa rezervati un loc prin completarea urmatorului formular: http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-sa-socializam-prin-joaca.

Citeşte mai mult
Invitatie 10 si 11 August 2013 - "Sa socializam prin joaca!"

 

Va invitam sa va inscrieti copii la atelierele din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!" pentru a-si petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut. Puteti rezerva un loc pentru activitatile care se vor desfasura in acest weekend completand formularul http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-sa-socializam-prin-joaca.

Citeşte mai mult
Invitatie la atelierul Sa socializam prin joaca!

 

Weekendul acesta va avea loc o noua intalnire in cadrul proiectului Sa socializam prin joaca! Momentan mai sunt disponibile doar doua locuri, la grupa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6-10 ani in intervalul orar 14.00 - 17.00. Cei mici se vor putea bucura alaturi de terapeuti de o dupa-amiaza de weekend in care vor face lucruri interesante si placute: vor modela si vor picta cu materiale educationale de calitate, vor canta si vor juca diverse jocuri interactive.

Citeşte mai mult
Locul 6 pentru proiectul INVATA ALTFEL! in competitia din Tara lui Andrei
IMG 7801 resize

 

Va multumim pentru ca ne-ati sustinut prin voturile voastre, cu generozitate, proiectul INVATA ALTFEL! cu care Asociatia Help Autism a participat la competitia din Tara lui Andrei. Acest proiect a ocupat locul al treilea in functie de numarul voturilor publicului si  in final, locul 6 din 44 de proiecte propuse spre finantare de toti aplicantii, pe linia de finantare de 15.000 Euro, dupa decizia juriului.

Citeşte mai mult
Primele intalniri din cadrul proiectului "SA SOCIALIZAM PRIN JOACA!"

 

Weekend-ul trecut s-au organizat primele intalniri din cadrul proiectului "Sa socializam prin joaca!", finantat de Cosmote prin programul Mesaje de iubire. Copiii au petrecut cateva ore bune din weekend intr-un mod placut si relaxant. Cei mici s-au distrat de minune! Au pictat, au invatat sa faca diverse figurine din plastelina, au facut diverse colaje, au cantat, s-au jucat si au primit recompense si delicii dulci.

Citeşte mai mult
Competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike

 

Sambata, 3 august 2013, va invitam sa participati la competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike. Evenimentul este organizat de Asociatia Sportul pentru Tine si se va desfasura in Padurea Zimbraria, judetul Dambovita, localitatea Bucsani, la aprox. 70 km de Bucuresti. Traseele au o dificultate redusa si parcurg drumuri forestiere sau poteci prin padure si pot fi abordate cu usurinta chiar si de catre amatorii de mountain-bike. 

Citeşte mai mult