ARC peste Atlantic pentru autism!

Andrew 2700 mile pentru 2700 ore terapie!

Velierul Andrew și cei 8 membri ai echipajului au ajuns cu bine la destinație. Au petrecut 20 de zile, 12 ore și 36 de minute navigând oceanul Atlantic, de-a lungul celor 5200 de kilometri ai Regatei Atlantic Rally for Cruisers.

 

Au înfruntat valuri de peste 4 metri, vântul puternic a rupt una dintre vele, dar nimic nu i-a făcut să renunțe. După 3 săptămâni pe ocean, au fluturat steagurile României și pe cel al Help Autism, la finish, în Santa Lucia. Aventura lor s-a încheiat, dar rămân în suflet cu amintiri pentru o viață, apusuri și răsărituri în liniștea oceanului, delfini jucăuși și o echipă care a devenit, pentru fiecare dintre, ei familie. Aventura copiilor cu autism, continuă. 1000 de ore de terapie au fost deja dăruite, în timpul petrecut de Andrew pe Atlantic. Mergem mai departe și transformăm toate cele 2700 de mile ale cursei parcurse de cei 8 curajoși în timp pentru copilărie.

Pe 19 noiembrie 2017, peste 280 de ambarcaţiuni au luat startul în Regata ARC, Atlantic Rally for Cruisers. Doar două veliere aveau echipaj integral românesc, iar pe unul dintre ele, a fost și Daniela Bololoi. Daniela, a plecat în aventura vieţii ei şi a îmbrăţişat cea mai mare provocare de fundraising pentru copiii de care se îngrijeşte de atâţia ani, 2700 de mile pentru 2700 de ore de terapie.

ARC este un vis pentru mulţi navigatori. Atrage, an de an, sute de ambarcaţiuni cu peste 1000 de aventurieri la bord care îşi propun să traverseze Oceanul Atlantic într-o cursă de 2700 mile nautice (aprox. 5200 km) din Gran Canaria spre Santa Lucia.

În urmă cu doar doi ani, Daniela Bololoi a urcat pentru prima dată pe un velier. Acum, a traversat un ocean într-o astfel de ambarcaţiune. Cum s-a întâmplat asta? Cu determinarea cu care a schimbat de-a lungul anilor sute de vieţi. Împreună cu alţi 7 pasionaţi de navigaţie şi de fapte bune care au decis să-şi depășesească propriile temeri şi să dăruiască, prin propriul efort, alte şi alte şanse la copilărie. În luna septembrie, velierul Andrew a plecat din mările Greciei, a intrat prin strâmtoarea Gibraltarului în Oceanul Atlantic, iar pe 19 noiembrie a luat startul din Las Palmas (Grand Canaria) și a ajuns la finish, pe 10 decembrie, în Santa Lucia (Caraibe).

Iată-i pe navigatori: Aurelian Bazgu, Adrian Vîrlan, Răzvan Neagu, Sorin Sanda, Alina Bazgu, Daniel Durigo, Daniela Bololoi, Eugen Radan, Tiberiu Duma. Ei sunt cei care, la bordul Velierului Andrew, au dedicat aventura vieţii lor copiilor cu autism.

echipa 9

”Este o limită pe care îmi doresc să o testez, munții i-am cucerit și sunt parte din mine, însă traversarea peste ape este o mare provocare. A participa într-o competiție alături de alte aproape 300 veliere reprezintă o provocare și mai mare. Iar faptul că pot să dedic fiecare milă marină copiilor cu autism și să-i implic și pe prietenii mei în a mă susține, mă face să simt că am făcut alegerea cea mai potrivită de a fi pe Andrew.” - Adrian Vârlan, skipper-ul ambarcaţiunii. 

După 3 săptămâni, Velierul Andrew împreună cu cei 8 membri ai echipajului plecați pe Atlantic, au ajuns la destinaţie. Oricine îi poate ajuta să transforme efortul, temerile, curajul de a înfrunta 2700 de mile de ocean, în tot atâtea ore de terapie pentru copiii cu autism.

Susţine-i cumpărând mile şi donând ore de terapie pe:

 http://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5036 sau alegând unul dintre pachetele de mai jos:

30 euro (140 lei) – o oră de consiliere psihologică cu Daniela Bololoi, pentru 40 de donatori

100 euro (460 lei) – Sailing Break o plimbare de după-amiaza cu skipper Daniela Bololoi, membru al echipajului Andrew, pe Marea Neagră, în perioada mai – sept 2018

sau

Adventure Break – o aventură cu Transilvania-Adventure, oferită de Sorin Sanda, membru al echipajului Andrew, canyoning în Canionul Jgheabului în zona Petroșani sau rafting în Defileul Jiului, în perioada aprilie-iunie 2018

Primii 40 de donatori care susțin Regata ARC peste Atlantic cu 100 euro se pot înrola în una dintre aceste aventuri. Menționează în descrierea donației tale ce alegi.

200 euro (920 lei) – Self Break - weekend break pe Marea Neagră 2 zile de navigare pe Marea Neagră cu psiholog şi skipper Daniela Bololoi, în perioada mai-sept 2018.

20 de donatori care susțin Regata Arc peste Atlantic cu 200 euro se pot înrola în aceasta aventură.

250 euro (1.150 lei) – 7 zile în Grecia, în aprilie sau octombrie pe ambarcațiuni cu vele alături de skipperi WTTA oferit de Wheel Travel & Tour Agency.  

2 donatori care susțin Regata Arc peste Atlantic se pot înrola în această aventură.

Petrece 7 zile pe Andrew cu Yachting Travel, în Spania/Italia/Grecia alături de skipper Adrian Vîrlan care te va învăța să navighezi pe tine și 7 prieteni ai tăi, într-o expediție deosebită alături de psiholog Daniela Bololoi, în perioada iulie - septembrie.
Bucură-te de vânt, valuri și povești, dar apropie-te și de tine și colegi sau prieteni prin exerciții de analiză a comportamentului. Întâlnirea cu Daniela, 7 zile pe un velier, îți garantează ție și colegilor sau prietenii tăi o experiență de transformare a relațiilor dintre voi și cu voi. Nu, nu vom analiza cum spălați puntea și cum navigați pe valuri, doar dacă acestea sunt metafore pentru modul în care funcționați ca echipă.
Un grup de 8 donatori care susține Regata ARC peste Atlantic cu 5.000 de euro se poate înrola în această aventură.

10.000 de euro (46.000 lei) - 10 zile on Andrew all inclusiv cu Yachting Travel în Caraibe alături de skipper Adrian Vîrlan care te învaţă să navighezi pe tine şi 7 prieteni ai tăi. Bucură-te de apă, vânt, valuri și de poveștile din Regata spuse chiar pe velierul care a traversat Atlanticul. Această aventură are loc chiar la început de an pentru a ridica vela și standardul unui an 2018 plin de aventuri. Perioada ianuarie - februarie 2018.
Un grup de 8 donatori care susține cursa noastră cu 10.000 de euro se poate înrola în această aventură.

Unde suntem acum

 

Ultimele articole
C
Trofeul Generozității 2017, 15000 euro pentru susținerea copiilor cu autism

Joi, 9 noiembrie, Asociația Help Autism a organizat cea de-a cincea ediție a evenimentului dedicat sponsorilor, partenerilor și voluntarilor asociației. Trofeul Generozității s-a bucurat, și în acest an, de prezența a peste 150 de invitați, prieteni vechi și noi, susținători ai cauzei copiilor speciali. Au celebrat încă un an în care cei 500 de copii ai asociației au făcut progrese în drumul către recuperare, iar prin campaniile de conștientizare societatea a început să înțeleagă că autismul există, iar copiii cu acest diagnostic au dreptul la o viață normală.  

Citește mai mult
Calendar activităţi
Ianuarie 2018
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31