12 sufletiști preiau ștafeta binelui pentru Help Autism la Maratonul Internațional București

12 sufletiști au răspuns apelului nostru și au preluat ștafeta binelui pentru copiii din Asociația Help Autism. Alergătorii sufletiști de la Maratonul Internațional București și-au convins prietenii, rudele, colegii să preia la rândul lor simbolica ștafeta și să-i susțină cu donații pe Galantom. Astfel, ei au reușit să strângă 2600 Ron pentru Help Autism.

Sara-Maria Nicoară, Alexandra Caraulani, Vlad Podeanu, Radu Schmitzer și ștafetele compuse din Adriana, Alexandra, Bogdana şi Camelia (Cele 4 fantasctice), respectiv Ramona Mariș, Mădălin Nitiș, Claudiu Petria și Mihai Torsan (IAAYoung Professionals) au purtat cu mândrie tricourile Help Autism în cursa populară și la ștafetă, iar cea mai tânără din echipă, Sara-Maria a alergat la cursa dedicată copiilor.

Fiecare a povestit pe Galantom despre motivele pentru care au ales să parcurgă cursa pentru ei, dar și pentru copiii cu tulburare din spectrul autist de la asociația noastră. Așa a pornit ștafeta binelui pentru Help Autism la Bucharest International Marathon.

Ștafeta binelui este o lecție de implicare și generozitate pe care Asociația Help Autism încearcă s-o predea la fiecare eveniment sportiv în care este implicată.

În urma Bucharest International Marathon, echipa de alergători sufletiști Help Autism a reușit să strângă suma de 2600 Ron care va sprijini Asociația Help Autism să susțină serviciile de diagnostic și terapie pentru cei 170 de copiii cu autism.

Cei 12 membri ai echipei Help Autism sunt campionii noștri pentru care, mai presus de performanța personală, stă mulțumirea sufletească.

Le mulțumim pentru implicare și generozitate atât lor cât și susținătorilor donatori!

Asociația Help Autism

logo-helpautism