2 Aprilie - Ziua Internationala a Constientizarii Autismului

Asociaţia Help Autism te invita alaturi de copilul tau sa-ti arati solidaritatea fata de cauza copiilor cu autism, marcand 2 Aprilie - Ziua Internaţionala a Constientizarii Autismului prin participarea la piesa de teatru de papusi Pupaza din Tei sustinută de trupa de actori Muschetarii. Evenimentul va avea loc marti 2 Aprilie incepand cu ora 19.00 la Casa Artelor, str. Gheorghe Petrascu nr. 56, Sectorul 3.

Intrarea la eveniment se va face pe baza de donaţie de minim 10 lei, in limita locurilor disponibile. Fondurile colectate vor fi folosite în sustinerea serviciilor gratuite pentru copiii cu autism, in cadrul Centrului Help Autism de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Terapeutica in Autism.

De asemenea, ai posibilitatea sa sprijini serviciile gratuite ale Centrului Help Autism si prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit completand formularul 230. Detalii gasesti urmând link-ul http://www.helpautism.ro/directioneaza-2.

 

 

Si pentru ca 2 Aprilie este Ziua Internationala a Constientizarii Autismului, Asociatia Help Autism impreună cu 30 de voluntari din randul elevilor din liceele sectorului 3 si tinerilor vor organiza Caravana Constientizarii Autismului. In aceasta zi marcantă vor vizita institutiile publice si private din Sectorul 3, vor avea discutii libere cu angajatii bugetari si privati, parinti, cadre didactice, etc. si vor distribui flyere de Conştientizare a Autismului.

Asociatia Help Autism mulţumeste pe aceasta cale Primariei Sectorului 3 pentru sprijinul deosebit de care a dat dovada, prin sustinerea evenimentelor Asociatiei.

 

 

Cu drag!

Echipa HelpAutism

contact@helpautism.ro

www.helpautism.ro