Asociația Help Autism devine partener charity la Palatul Vechiturilor

Donează un obiect la Palatul Vechiturilor, ți se va întoarce un zâmbet!

Începând cu luna august 2014, Asociația Help Autism a devenit partener charity al Palatului Vechiturilor. Astfel, donațiile primite de magazin vor fi puse la vânzare cu scopul de a strânge fonduri pentru programele dedicate celor 170 de copii cu autism care urmează intervenție terapeutică de recuperare la Asociația Help Autism.

Sunt acele lucruri mici sau mari care nu-ți mai trebuie, de care te încurci prin casă dar de care parcă nu te-ai despărți decât dacă altcuiva i-ar prinde bine. Fie că este vorba despre un ceas, un magnetofon, un colier, o mașină de scris, o cameră foto, cărți, jucării ori mobilier cu iz de veșnicie, acum le poți duce la Palatul Vechiturilor (Șoseaua Mihai Bravu 192 – 194, București) și ți se va întoarce un zâmbet. Obiectele donate la magazin vor fi puse la vânzare cu scopul de a strânge fonduri pentru programele derulate de Asociația Help Autism.

În fiecare zi, Danuț vine la Centrul Help Autism și face „lecții” pentru a înțelege lumea noastră. Așa învață și alți 169 de copii cu tulburare din spectrul autist cărora Asociația Help Autism le susține terapia de recuperare zi de zi, an de an. Autismul este o tulburare de dezvoltare care se manifestă la 1 din 100 de copii în jurul vârstei de 1 an. Diagnosticul inițial și modul diferit în care fiecare copil asimilează noi informații transformă procesul de recuperare al copilului cu tulburare din spectrul autist într-unul individualizat, un parcurs lung străbătut de terapeutul ABA alături de copil și cu susținerea familiei.

Palatul Vechiturilor este un shop concept bazat pe ideea unui mix între atmosfera unui magazin second-hand și diversitatea târgului de vechituri. Aici poți cumpăra zilnic tot felul de lucruri...atât vechi cât și noi, tipice târgurilor duminicale.