Asociația Sportul Pentru Tine și Asociația Help Autism - parteneriat pentru un stil de viață sănătos

Parteneriatul a început o dată cu prima ediție a concursului caritabil Rocket Bike Fest și continuă cu fiecare ediție a acestuia. Anul acesta, implicarea celor două asociații în promovarea unui stil de viață sănătos se extinde prin cooperarea în organizarea competiției de la Zimbrăria Neagră, ce va avea loc pe 2 august 2014.

Cursa este o competiție Mountain Bike Cross Country în pădurea din jurul Zimbrăriei Negre de lângă localitatea Bucșani, Dâmbovița și a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție.

Cursa Zimbrăria Neagra XC 14 se adresează tuturor amatorilor de mișcare în natură, traseele fiind de dificultate redusă, ele parcurgând drumuri forestiere, poteci prin pădure sau pe liziera pădurii.

Printre noutățile din acest an menționăm:

  • O nouă categorie Tura Lunga adresată cicliștilor antrenați pentru care performanța este un scop!
  • O noua categorie Pure Fun adresată începătorilor și celor care vor să încerce pentru prima dată senzațiile unui concurs de mountain bike!
  • 6 Categorii Family împarțite pe băieți și fete - o mai corectă distribuire a șanselor de câștig între băieți și fete!
  • Reintroducerea cronometrării prin cipuri de concurs - clasament și timpi exacți!

Alăturarea dintre sport, sănătate și educație a fost întotdeauna o preocupare pentru Asociația Help Autism, organizarea concursurilor de cross country, creșterea unei comunități de fundraiseri voluntari care săparticipe la competiții de tip maraton și să promoveze cauza, dar și asocierea cu branduri din lumea sportului românesc fiind acțiuni constante ale asociației. Parteneriatul cu Asociația Sportul Pentru Tine este o continuare firească a eforturilor Help Autism de a promova un stil de viață sănătos. 

Asociația Sportul Pentru Tine s-a înființat din dorința membrilor fondatori de a contribui la construirea unei comunități care crede în bucuria de a face sport și de a sprijini eforturile adulților de a-i educa pentru sport pe cei mici. 

Detalii și înscriere pe website-ul cursei: http://znxc14.sportulpentrutine.ro

Asociația Help Autism

logo-helpautism