CARNAVALUL TOAMNEI.PE ARIPILE MUZICII, SAMBATA 10 NOIEMBRIE, Sala Palatului, ora 15.00

carnavalul toamneiFondurile colectate din vanzarea de bilete, donatiile din sala de eveniment, precum si sponsorizarile, vor fi directionate catre diagnosticarea a 218 copii, asupra carora exista suspiciune de autism, pe parcursul anului 2013 in cadrul Programului National Gratuit de Diagnostic si Evaluare Psihologica precum si in sprijinul copiilor din centrele de pe raza DGASPC Sector 3

 

Vladut este 1 din 88 de copii si 1 din 54 de baieti care este afectat de autism (TSA) http://www.autismspeaks.org/

Vladut a avut sansa sa poata fi diagnosticat la varsta de doar 1 an si 6 luni, iar acum Vladut, dupa 3 ani de terapie si munca se bucura cand merge la gradinita si se joaca cu colegii lui.

 

"Si tu poti ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism!"

 

Participa impreuna cu prietenii tai la "CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII", SAMBATA 10 NOIEMBRIE, Sala Palatului, ora 15.00

Bucura-te de momente deosebite alaturi de trupa IRIS, ANDRA, PARTIZAN, ALB NEGRU, precum si copiii din centrele de plasament de pe raza Primariei Sectorului 3 care vor urca pe scena si vor sustine momente artistice.

Cumpara bilete de pe www.eventim.ro/ro/bilete/carnavalul-toamnei-pe-aripile-muzicii-bucuresti-sala-palatului-456797/performance.html si ajuta astfel la activarea Programului National Gratuit de Diagnostic si Evaluare Psihologica pentru 218 copii cu varsta incepand de la 1 an asupra carora exista suspiciune de autism.

helpautism carnavalul toamnei

O diagnosticare precoce, incepand cu varsta de 1 an, duce la rezultate remarcabile in procesul de recuperare si la sanse reale de integrarea in societate a oricarui copil aflat in situatie similara. Din pacate, lipsa dotarilor din domeniul medical face ca diagnosticarea copiilor sa intarzie luni, poate chiar ani si astfel scade sansa copilului la integrare sociala.

 

Evenimentul cultural - umanitar se desfasoara sub mesajul Copiii cu autism pot fi colegii copiilor tai.

 

Invata sa-i intelegi, invata sa-i accepti, invata sa-i ajuti, invata sa traiesti alaturi de ei. Copiii cu autism intampina greutati in a intelege lucrurile simple, nu sesizeaza pericolul, nu se bucura, insa pot ajunge sa duca o viata apropiata de a copilului tau si pot face lucruri minunate, daca sunt intelesi si ajutati de oamenii din jurul lor. Fii unul dintre acestia si fa primul pas participand la evenimentul cultural – umanitar.

Prin organizarea evenimentului “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII” ne propunem sa oferim sanse reale cat mai multor copii, printr-o diagnosticare precoce si o interventie timpurie, Programul National Gratuit de Diagnostic si Evaluare Psihologica fiind activ incepand cu luna ianuarie a anului 2013.

Evenimentul se va desfasura sub egida Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, în parteneriat cu Petrom, Sala Palatului, ISMB (Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti), DGASPC Sector 3, Primaria Sectorului 3, bucurandu-se de sustinerea Primariei Municipiului Bucuresti prin Centrul de Proiecte educationale si sportive PROEDUS, Asociatia Faborisa, Fan Courier, Domo, Praktiker, Henkel, Coca-Cola, Intersnack, Sapte Seri, Radio ZU, Itsy Bitsy, Coprint, Square Sound Studio, ScopTop, Seqoia Models, Mircea Barbulescu.

 

{music}/mp3{/music}

 

logo-helpautism

Asociatia Help Autism