Căutăm alergători cu suflet pentru Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2014. Preia și tu ștafeta binelui!

Alexandra și Vlad aleargă la Maratonul International București pentru copiii cu autism de la Asociația Help Autism. Căutăm în continuare alergători cu suflet care să parcurgă cursa pentru ei dar și pentru copiii cu TSA de la asociația noastră.

Vino și tu la maraton și fii fundraiser voluntar pentru Asociația Help Autism sau susține-i pe alergătorii noștri sufletiști pe Galantom.ro!

Despre maratonul anduranței

Maratonul International București (Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon) este cel mai mare eveniment de alergare din România. Aflat la a 7-a ediție, maratonul va avea loc anul acesta pe 4-5 Octombrie, iar la startul dat din Piața Constituției din București se vor alinia amatori și profesioniști care doresc să-și testeze anduranța fizică dar și controlul minții.

Despre cursa pentru recuperare

Asociația Help Autism sprijină zi de zi peste 170 de copii cu tulburări din spectrul autist. Pentru ei, cursa de recuperare trebuie să înceapă cât mai devreme. De aceea, an de an, centrul Help Autism evaluează gratuit peste 200 de copii. Pentru ei și pentru părinții lor, diagnosticul de „autism” sau „tulburare din spectrul autist” este startul în cursa pentru recuperare.

Asociația Help Autism te invită să iei startul la maraton pentru cei 170 de copii din familia Help Autism.

De ce să alergi pentru copiii din familia HelpAutism?

  • Implicarea ta înseamnă sprijin pentru 170 de copiii cu TSA dar și pentru părinții acestora. Pentru ei, Asociația Help Autism face eforturi zilnice pentru a le oferi cele mai bune servicii de terapie și șansa reală la recuperare.

 

  • Fondurile pe care reușești să le strângi vor contribui la sprijinirea programelor de diagnostic precoce, a cursurilor pentru părinți, cadre didactice și viitori terapeuți precum și la dezvoltarea de noi servicii pentru copiii cu TSA din România.

 

  • Devii membru al echipei Help Autism, alergători suflești pentru care dincolo de performanța personală, stă mai presus mulțumirea sufletească.

 

  • Alergi pentru copii din familia Help Autism dar și pentru familiile acestora. Ei au nevoie de solidaritatea ta.

Cum devii parte din echipa HelpAutism la maraton:

Pasul 1: Trimite-ne până pe 15 septembrie o fotografie tip portret și un scurt text în care ne povestești despre motivația ta de a alerga pentru copiii Help Autism pe adresa pr@helpautism.ro, iar noi îți creăm un profil pe Galantom - Comunitatea oamneilor de bine.

Pasul 2: Înscrie-te la maraton dacă nu ai făcut-o deja. Alege categoria adecvată pentru pregătirea ta și condiția ta fizică: 2.1 Km, 21 Km, 42 km, 4x10 km.

Pasul 3: Continuă să te antrenezi pentru cursa aleasă și povestește-le în același timp prietenilor despre ce înseamnă pentru tine să fii voluntar și să ajuți copiii. Astfel, îi încurajezi să te susțină printr-o mică donație pe care o pot face direct pe pagina ta din Galantom.ro

Pasul 4: Aleargă, bucură-te de experiența Maratonului Internațional București și amintește-ți că acum faci parte și din cursa pentru recuperare a copiilor cu autism!

Nu alergi, dar îi susții pe cei care fac cursa pentru o cauză nobilă

Dacă nu poți participa la maraton anul acesta, poți face parte din fenomenul la care anual participă mii de oameni. Noi te invităm să preiei ștafeta binelui și să donezi către fundraiserii maratoniști, prieteni ai copiilor Help Autism!

Alexandra

Vlad

Cele 4 fantastice

Radu Schimitzer

Sara-Maria

Îți mulțumim pentru că susții copiii din familia Help Autism și preiei #ștafetabinelui!


Asociația Help Autism

logo-helpautism