Competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike

 

Sambata, 3 august 2013, va invitam sa participati la competitia Zimbraria Neagra XC - Mountainbike. Evenimentul este organizat de Asociatia Sportul pentru Tine si se va desfasura in Padurea Zimbraria, judetul Dambovita, localitatea Bucsani, la aprox. 70 km de Bucuresti. Traseele au o dificultate redusa si parcurg drumuri forestiere sau poteci prin padure si pot fi abordate cu usurinta chiar si de catre amatorii de mountain-bike. 

Insotitorii vor putea participa la o clasa de aerobic in aer liber dar si la o demonstratie de aeromodele.

La prima editie a concursului Zimbraria Neagra XC au participat aproximativ 330 de concurenti alaturi de 300 de membrii ai familliilor lor, prieteni, organizatori si spectatori. La aceasta editia sunt asteptate intre 500 si 800 de persoane, atat participanti la concurs cat si organizatori, spectatori, voluntari.

Asociatia Help Autism - www.helpautism.ro - participa la eveniment sprijinind echipa de organizare prin cei 6 voluntari ai Asociatiei ce vor fi prezenti la fata locului. Mentionam ca Asociatia Sportul pentru Tine este principalul sustinator al evenimentului Rocket Bike Fest, ce il vom organiza in 28 Septembrie 2013.

Inscrierile se pot face doar online, iar data limita de inscriere este de 31 iulie.

Pentru inscrieri accesati linkul urmator: Formular de inscriere concurs Zimbraria Neagra XC - Mountainbike

Va asteptam cu drag!
Echipa HelpAutism