Daniela Bololoi la 11even Experiences

„Când eram mică, îmi doream să fiu cel mai bun om din lume” a declarat Daniela Bololoi la începutul discursului său din cadrul 11even Experiences, ediția din Suceava.

Evenimentele 11even Experiences pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even, sunt aduse în același spațiu din diferite orașe din România persoane care au trecut prin experiențe deosebite ce merită împărtășite cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Daniela Bololoi - președinta Asociației Help Autism a vorbit pe 9 mai la 11even Experiences Suceava despre bucuriile pe care le-a adus în viața copilului ei și a celor 140 de copii care primesc terapie zilnică gratuită, bucuria de a clădi o echipă de 17 angajați și zeci de colaboratori împliniți, bucuria pe care cei prezenți o dăruiesc celor 6 copii din filiala HelpAutism Suceava dar mai ales despre bucuria personală de a transforma o neșansă, aceea a diagnosticului propriului copil, în sensul vieții.

Vă invităm să urmăriți discursul ei:

Organizatorii 11even Experiences au ales Asociația Help Autism ca partenerul lor charity astfel că participanții la evenimentul de la Suceava au oferit şansa la terapie pentru 6 copii suceveni proveniţi din medii cu posibilităţi financiare reduse. Suma strânsă din donațiile participanților a fost de 2.680 RON și este destinată asigurării orelor de terapie oferite de către Asociația Help Autism în cadrul proiectului „Și ei au dreptul la viață”.

Asociația HelpAutism.

logo-helpautism