Evenimentul cultural - umanitar “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII”.

carnavalul-toamneiSambata, 10 noiembrie, ora 15, la Sala Palatului s-a desfasurat Evenimentul cultural - umanitar “CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII”.

galerie-fotol

Evenimentul cultural - umanitar s-a defasurat sub mesajul Si tu poti ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism! si s-a bucurat de participarea a peste 3.000 de persoane care au ajutat prin prezenta lor la diagnosticarea celor 218 copii suspecti de autism, prin Programul National Gratuit de Diagnostic Precoce şi Evaluare Psihologica, activ pe parcursul anului 2013, in cadrul Asociatiei Help Autism, www.helpautism.ro. Voia buna si distractia s-au simtit prezente pe durata a 4 ore in compania artistilor Andra, Alb-Negru, Partizan, Fabian Sancez cu participarea extraordinara a Trupei Iris si a peste 50 de elevi ai liceelor si scolilor bucurestene, precum si 10 copii din centrele de plasament DGASPC Sector 3, care cu totii au sustinut momente artistice.

http://vimeo.com/54225031

Alaturi de noi s-au aflat personalitati publice care sustin cauza si proiectele desfasurate de catre Asociatia Help Autism. Robert Sorin Negoita, primarul sectorului 3, impreuna cu Gabriela Podasca, candidat USL pentru Camera Deputatilor la un colegiu electoral din sectorul 3, au felicitat copii din centrele de plasament DGASPC sector 3 pentru prestatia artistica deosebita, le-au inmanat diplome si cadouri puse la dispozitie de catre sponsorii evenimentului.

http://www.primarie3.ro/robert-sorin-negoita-a-participat-la-un-eveniment-caritabil-pentru-ajutorarea-copiilor-cu-autism/

De asemenea cei 50 de elevi din scolile Bucurestene, protagonisti ai evenimentului si sutinatori ai cauzei, au fost premiati de reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, prin centrul de proiecte educationale PROEDUS care a oferit tabere gratuite de 7 zile la mare, precum si de catre un reprezentant al Ministerului Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului care a oferit diplome si cadouri tinerilor.

Cadourile au putut fi oferite prin sponsorizari in produse oferite de companiile Intersnak, Coca - Cola si Domo. Organizarea evenimentului, un proiect castigator in cadrul platformei Tara lui Andrei, un program de responsabilitate sociala Petrom a fost posibila prin sustinerea financiara si oferirea de servicii pro bono de catre Fan Courier, Praktiker, Henkel, Coprint, Radio Zu, Itsy Bitsy, Sapte Seri, Eventim, Scop Top, Square Sound Studio, Sequoia Models, Mircea Barbulescu, The Caterer, Iris Titan Shopping Center, Swat Force.

http://www.facebook.com/photo.php?v=245948058865706

 

Cinema City prin New Age Media Romania va facilita, in cursul acestei luni, vizionarea gratuita pentru toti cei 100 de copii aflati in centrele de plasament DGASPC sector 3  a filmului de animatie Wreck it Ralph.

poster

Tot pe parcursul acestei luni, echipa de vountari ai asociatiei impreuna cu elevi ai liceelor bucurestene,  in cadrul actiunii de promovare a voluntariatului si de constientizare a deficientelor in cadrul copiilor, va oferi cadouri celor 200 de copii cu dizabilitati din centrele DGASPC sector 3.

Evenimentul s-a bucurat de sustinerea Ministerului Culturii si Patrimoniului National,  in parteneriat cu ISMB (Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti), Sala Palatului, Primaria Sectorului 3, DGASPC Sector 3, Primariei Municipiului Bucuresti, prin centrul de Proiecte Educationale si Sportive PROEDUS, Asociatia Faborisa.

 

Presedinte Asociatia Help Autism

Daniela Bololoi

helpautism-logo