Ți-am pregătit un 1 iunie de vis la Rocket Bike Fest

Petrece 1 iunie alături de noi la Rocket Bike Fest - competiția de MTB de la Cernica.

Pedalez, mă distrez, donez! este îndemnul pe care echipa BikeXpert - Help Autism îl are pentru toți cei care de 1 iunie își doresc să se simtă bine și să facă un bine.

Când a început terapia acum 5 ani, părinții nu-și imaginau că va vorbi atât de cursiv și cu intonație însă diagnosticul pus devreme, munca multă, perseverența si implicarea părinților, l-au făcut pe Mălin un copil care acum nu mai face lecții la centru, ci merge la școală normală. Aceeași șansă dorim s-o oferim și altor copii, de aceea vă invităm la Rocket Bike Fest. A lui este vocea din spotul de mai jos:

Dacă te interesează performanța, în Pădurea Cernica am amenajat trasee care permit oricărui pasionat de mountain bike să participe la categoria preferată (hobby, race, family și copii). Premiile sunt pe măsură: bani, vouchere, diplome și medalii, iar copii au parte de surprize și cadouri pe durata întregii zile.

Dacă te interesează distracția, avem alături parteneri de nădejde care te vor hidrata, alimenta și destinde atât în timpul cursei cât și după. Iar copilul tău va avea parte de cel mai tare 1 iunie în compania profesorului Trăznit și a echipei sale.

Dacă vrei să treci la următorul nivel, hai în echipa noastră de FUNDRAISERI VOLUNTARI - adică bicicliști cu suflet mare! Adriana și Andy, participanți la ediția trecută, au înțeles că pot pedala la Rocket Bike Fest și pot spune asta prietenilor care îi pot susține prin donații.

Cum funcționează? Te antrenezi pentru a pedala la Rocket Bike Fest, îți anunți prietenii, le povestești despre ce înseamnă pentru tine să fii voluntar și să ajuți copiii! Scrie-ne un email pe adresa pr@helpautism.ro și devii fundraiser voluntar al copiilor cu autism!

Dacă vrei să ne fii alături, hai în echipa de voluntari Rocket Bike Fest. Cu ajutorul oamenilor de suflet, am reușit anul trecut să câștigăm un premiu important. Rocket Bike Fest a fost desemnat Proiectul de voluntariat al anului 2013 în domeniul sport și recreere” la Gala Națională a Voluntarilor.

Și nu uita! Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația HelpAutism în scopul susținerii programelor gratuite pentru copiii cu autism.

Echipa HelpAutism

contact@helpautism.ro