Voteaza proiectul ROMPETROL

"Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna"

Acorda voturile tale proiectului "Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna" si astfel Sectia de Psihiatrie Pediatrica a Spitalului Al. Obregia va oferi conditii mai bune pe perioada internarii tuturor copiilor cu autism. Cu sprijinul tau, proiectul initiat de HelpAutism va putea beneficia de 10.000 euro, sustinere Rompetrol pentru renovarea bailor, schimbarea mobilierului deteriorat, a patuturilor si a lenjeriilor! 

Celor care ati votat, va multumim! Din pacate, acest proiect nu a fost cel castigator, iar Sectia de Psihiatrie Pediatrica a Spitalului Al. Obregia nu va fi beneficia de amenajari. Cu toate acestea, noi vom lupta in continuare si vom incerca sa obtinem, in acest scop, sprijinul altor sponsori. 

 

 poza1 poza2
 poza3  poza4

Zilnic:

1. acceseaza pagina  http://www.impreunapentrufiecare.ro/toate-proiecte
2. cauta proiectul dupa Titlul proiectului - Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna (ne gasesti la pagina 13 in Proiecte)
3. acorda cate un VOT zilnic pana in 23 iunie, ultima zi de votare.

Fiecare VOT al tau este o sansa IN PLUS pentru un copil cu autism! — "Daruieste din Dragoste! Si ei au dreptul la o viata mai buna".

Echipa HelpAutism

contact@helpautism.ro