Proiectul INVATA ALTFEL

helpautism-logoIMG 7812 resize

Dragii nostri, 

Am fost din nou in competitie pe Tara lui Andrei cu proiectul INVATA ALTFEL care a avut nevoie de cat mai multe dintre voturile voastre pentru a deveni castigator. Vineri, 12 iulie, va fi cunoscut raspunsul final! 
INVATA ALTFEL isi propune conceperea, productia si valorificare unei game variate de materiale educationale, in colaborare cu echipa de psihologi ATCA, ce vor fi utilizate atat in cazul procesului de recuperare al copiilor cu deficiente cat si in cazul stabilizarii emotionale si dezvoltarii personale a oricarui copil. 

INVATA ALTFEL este o activitate ce respecta principiile elementare ale unei afaceri sociale. Vom crea 2 locuri de munca pentru 2 persoane cu dizabilitati care vor gestiona intreg procesul de productie si livrare, activitati ce se vor desfasura in Centrul HelpAutism, folosind echipamente de productie proprii. 

 

IMG 7801 resize

 

INVATA ALTFEL este o continuare a proiectului "Lumea din jur are sens si pentru mine. Materiale in terapie ABA" care anul trecut a devenit realitate PRIN VOTUL TAU! 


 

IMG 7826 resize


Urmareste-ne pe pagina de facebook si fi informat despre statusul proiectelor si al activitatilor pe care le desfasuram.


Iti multumim ca esti alaturi de noi si de copiii cu autism!

Echipa HelpAutism