"CARNAVALUL TOAMNEI.PE ARIPILE MUZICII." Eveniment cultural - umanitar!

Un nou proiect in concurs in luna septembrie pe Tara lui Andrei te asteapta sa-l votezi!
Prin votul tau proiectul "CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII" - Eveniment Cultural- Umanitar! va face posibil ca 218 copii sa poata fi diagnosticati GRATUIT in anul 2013

helpautism1

Echipa tarii lui Andrei a anuntat  http://newsletter.webstyler.ro/view.php?c=20&l=151&n=285&e=1196714 castigarea proiectului "TESTEAZA-TI COPILUL GRATUIT" - Test de diagnostic pentru personae cu TSA!  propus in concurs pe www.taraluiandrei.ro

Votul tau acordat in luna august proiectului declarat castigator va face posibila accesarea unui nou serviciu pentru Parinti, in cadrul Asociatiei Help Autism incepand cu 1 ianuarie 2013 si anume diagnosticarea copiilor/adolescentilor suspecti de TSA.

Un numar de 218 copii/adolescenti vor putea fi diagnosticati GRATUIT in cursul anului 2013  prin sustinerea cu votul tau a noului proiect propus pe Tara lui Andrei "CARNAVALUL TOAMNEI. PE ARIPILE MUZICII" - Eveniment Cultural- Umanitar!, eveniment care are ca scop strangerea de fonduri necesare platii serviciilor psihologice pentru cei 218 copii, in cuantum total  necesar de 15.000 euro.

De asemenea, participarea ta la evenimentul "CARNAVALUL TOAMNEI.PE ARIPILE MUZICII!'' ce se va desfasura in data de 10 noiembrie 2012, la Sala Palatului,  in interval 16.00 - 19.00, ai caror protagonisti de renume vor fi Andra, cu participarea exceptionala a formatiei IRIS, alaturi de elevi cu veleitati artistice ai Colegiului Mihai Eminescu, vor putea duce la strangerea celor 15.000 euro necesari si la servicii gratuite pentru toti cei 218 copii/adolescenti pe intreg anul 2013 - in curand vei fi anuntat de unde poti procura biletul pentru eveniment!

Evenimentul se va desfasura sub egida Ministerului Culturii si Patrimoniului National, avand parteneri ISMB-ul (Inspectoratul Municipilui Bucuresti), Centrul pentru artele spectacolului Sala Palatului, Primaria Sectorului 3, precum si Primaria Capitalei.

 

Părinții copiilor cu autism pot deconta carburantul pentru propria mașină

Persoanele cu certificat de încadrare în grad de handicap pot opta, la cerere, pentru acordarea gratuităţii la transportul interurban sau pentru decontarea carburantului necesar deplasării cu autoturismul. Familia, asistentul social, însoțitorul sau furnizorul de servicii pot deasemenea depune această cerere la DGASPC de care aparține adresa dumneavoastră din momentul în care apar normele de aplicare, suma maximă este 1500 lei pe an.

Read more