Rocket Bike Fest - Cernica

Rocket Bike Fest Cernica 2013, o competitie cu scop nobil. Asociatia Help Autism in colaborare cu BikeXpert organizeaza evenimentul sportiv „Rocket Bike Fest - Cernica”Acesta este un eveniment sportiv care se va desfasura pe data de 1 Iunie 2013 si  21 Septembrie 2013.  Daca ai bicicleta, iti place miscarea, esti iubitor de natura si te motiveaza competitia, esti asteptat  pe 1 iunie in Padurea Cernica la Parcul de Aventura Pheonix, in proximitatea Manastirii Cernica.

Evenimentul isi propune sa reuneasca in aceeasi zi, adulti, adolescenti si copii pe care sa-i angreneze intr-o competitie de montain-bike pe un traseu cu o lungime de minimum 5 km care se va parcurge de mai multe ori in functie de categoria aleasa.

Totul se va condimenta cu catarari in copaci, tiroliana, paintball si multe alte activitati pentru care poti fi premiat.

Si pentru ca primul eveniment va avea loc pe 1 Iunie de ziua copilului, nu vor lipsi muzica, buna dispozitie, distractia si multe alte surprize atat pentru cei mici cat si pentru familiile lor.

Competitia va avea loc pe o buclă de traseu de 12 km care va fi parcursa de cel putin doua ori de concurenti, in functie de categoria aleasa. Traseul va fi prietenos, cu diferente mici de nivel, preponderent pe poteci de padure. Copiii vor putea concura pe trasee special amenajate si vor avea parte de surprize si cadouri pe durata intregii zile.

Dar nu ne oprim aici, pe 21 Septembrie 2013 vom repeta istoria, si vom continua sirul competitiilor noastre la care va asteptam sa participati cu mic cu mare.

Fondurile colectate din taxa de participare la competia de ciclism vor fi folosite pentru activarea programelor de integrare in societate a copiilor cu autism, desfasurate in cadrul Asociatiei Help Autism.

Stirea poate fi gasita pe site-urile de specialitate:
http://www.dirtbike.ro/mag/rocket-bike-fest--cernica-2013
http://www.freerider.ro/noutati/rocket-bike-fest-eveniment-sportiv-caritabil-1-iunie-2013-53012.html.

 

Mai multe detalii in curand pe site-urile www.helpautism.ro si www.rocketbike.ro cat si pe www.facebook.com/bikexpert.

Va asteptam cu drag!

Echipa HelpAutism