Toamna de Bine la Help Autism

Copiii, terapeuții și prietenii HelpAutism au sărbătorit în săptămâna 27 octombrie - 1 noiembrie 2014 Toamna de Bine - eveniment dedicat recoltei de bine. În fiecare zi, în centrele Help Autism din București și Suceava, terapeuții i-au învățat pe copii să transforme obiecte care și-au pierdut uzul în unele folositoare sau decorative. Astfel, în cadrul atelierelor ReCreația de Bine, copiii au realizat fantome din baloane, lilieci din carton, măști și dovleci decorativi cu care au amenajat centrele pentru petrecerea de Halloween.

Sâmbătă, 1 noiembrie, Help Autism și prietenii au organizat un garage sale sub forma primului Târg de Bine. Copiii au scos la vânzare sau schimb jucării și cărți care pot bucura alți copii. Cumpărătorii s-au putut târgui cu echipa de tineri vânzători pentru a strânge cea mai mare recoltă a binelui - achizițiile s-au transformat în fonduri de 1390 Lei pentru copiii HelpAutism.

Help Autism le mulțumește copiiilor: Martha, Sara-Maria, Dragoș, Mălin și Mihnea care au făcut târguiala posibilă, donatorilor care au adus obiecte la sediu pentru a se transforma în resurse pentru centrele Help Autism, terapeuților și părinților care au făcut Toamna de Bine posibilă și tuturor cumpărătorilor care au trecut pragul primului Târg de Bine!

Vă așteptăm!

Asociația Help Autism

logo-helpautism