Votul tau s-a transformat în ajutor real pentru copiii inscrisi in cadrul Programului National de Evaluare Gratuita!

Proiectul “Lumea din jur are sens si pentru mine – Materiale in terapia ABA pentru copii cu autism”, pe care l-ai votat in luna aprilie  in Competitia Orasul Tau, a primit finantarea de 5.000 euro! Datorită votului tău, 35 de copii vor primi kit-ul cu 1200 de ilustratii reprezentative ABA, si indrumarea psihologilor pentru implementarea planului individualizat de recuperare.

 

 

Votul tău s-a transformat în ajutor real pentru copiii inscrisi in cadrul Programului National de Evaluare Gratuita!

Echipa Tarii lui Andrei http://newsletter.webstyler.ro/view.php?c=20&l=112&n=211&e=913160 a anuntat ca proiectul “Lumea din jur are sens si pentru mine – Materiale in terapia ABA pentru copii cu autism”, pe care l-ai votat in luna aprilie  in Competitia Orasul Tau, a primit finantarea de 5.000 euro!

Datorită votului tău, 35 de copii vor primi kit-ul cu 1200 de ilustratii reprezentative ABA si indrumarea psihologilor pentru implementarea planului individualizat de recuperare.

Ca Presedinte al Asociatiei Help Autism si ca mama a unui baitel cu autism, iti multumesc personal, din suflet, pentru implicarea ta! Prin votul tau ai transformarea un vis in realitate!

De asemenea multumesc pe acesata cale intregii echipe care a participat la realizarea celor 1.200 de ilustratii ABA, voluntarii din randul fratilor si parintilor copiiilor cu autism inscrisi in cardul Asociatiei, precum si prietenii, vecinii si rudele acestora, fotografului, grafician-ului si DTP-istului sub indrumarea si coordonarea celor 5 psihologi acreditati sau in curs de acreditare ABA, membrii fondatori ai Asociatiei de Terapie Comportamentala Aplicata si fara implicarea carora acest Proiect nu ar fi existat si nu ar fi putut ajunge sa fie propus pe Tara lui Andrei.

Echipei Tarii lui Andrei ii multumesc sincer pentru implicarea de care da dovada si ii felicit pentru initiatia si activitatea desfasurata pe www.taraluiandrei.ro

Sustin si recomand in continuare tuturor, sa participe prin vot in fiecare luna la Castigarea proiectului cu cel mai notabil impact.

Cu un gest mic, poti ajuta mult mai mult decat iti imaginezi!

Daniela Bololoi

helpautism-logo