WAVEART, Control Club, 4 aprilie

Control Club, 4 aprilie, open doors 19.00

Suntem aici pentru ei! Alex, Maria, Malin, Bianca si inca multi alti copii s-au nascut diferiti si realitatea inconjuratoare are alt sens pentru ei decat pentru noi. Alatura-te noua, Asociatia Help Malin, devenind sustinatorul unei cauze nobile -  "Ajuta un copil sa inteleaga lumea noastra!". Da o sansa la servicii gratuite cat mai multor copii completand formularul de 2%. Convinge-ti prietenii sa ti se alature in completarea de formulare si vino impreuna cu ei in 4 aprilie, ora 19.00, la Control Club pentru a depune formularele 230 şi a te bucura de un concert dedicat tie!

   WAVEART isi propune să aduca in fata voastra muzica electronica de cea mai buna calitate, aşa cum o vedem noi! Legendele muzicii electronice Plaid vin pentru prima dată in Romania! Roel Funcken, Brazda lui Novac, Fjord si Reform-1 vor fi prezenti pentru a te introduce intr-o lume in care primează pasiunea pentru sunet!

 

Biletele sunt disponibile la Control Club si pe facebook www.facebook.com/clubcontrol

Evenimentul este organizat de Asociatia Help Malin www.helpautism.ro in parteneriat cu Control Club si Square Sound Studio. Fondurile colectate din vanzarea de bilete vor fi folosite in sustinerea serviciilor gratuite pentru copiii cu autism, in cadrul Centrului HelpAutism de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologică si Interventie Terapeutica in Autism.

 

Te asteptam cu drag!

 

Echipa HelpAutism

 contact@helpautism.ro