2 Aprilie - Ziua Internationala a Constientizarii Autismului


Asociaţia Help Autism te invita alaturi de copilul tau sa-ti arati solidaritatea fata de cauza copiilor cu autism, marcand 2 Aprilie - Ziua Internaţionala a Constientizarii Autismului prin participarea la piesa de teatru de papusi Pupaza din Tei sustinută de trupa de actori Muschetarii. Evenimentul va avea loc marti 2 Aprilie incepand cu ora 19.00 la Casa Artelor, str. Gheorghe Petrascu nr. 56, Sectorul 3.

Intrarea la eveniment se va face pe baza de donaţie de minim 10 lei, in limita locurilor disponibile. Fondurile colectate vor fi folosite în sustinerea serviciilor gratuite pentru copiii cu autism, in cadrul Centrului Help Autism de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Terapeutica in Autism.

De asemenea, ai posibilitatea sa sprijini serviciile gratuite ale Centrului Help Autism si prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit completand formularul 230. Detalii gasesti urmând link-ul http://www.helpautism.ro/directioneaza-2.

 

 

Si pentru ca 2 Aprilie este Ziua Internationala a Constientizarii Autismului, Asociatia Help Autism impreună cu 30 de voluntari din randul elevilor din liceele sectorului 3 si tinerilor vor organiza Caravana Constientizarii Autismului. In aceasta zi marcantă vor vizita institutiile publice si private din Sectorul 3, vor avea discutii libere cu angajatii bugetari si privati, parinti, cadre didactice, etc. si vor distribui flyere de Conştientizare a Autismului.

Asociatia Help Autism mulţumeste pe aceasta cale Primariei Sectorului 3 pentru sprijinul deosebit de care a dat dovada, prin sustinerea evenimentelor Asociatiei.

 

 

Cu drag!

Echipa HelpAutism

contact@helpautism.ro

www.helpautism.ro

2 Aprilie - Ziua Internationala a Constientizarii Autismului
 

Helpautism.ro

Voluntariat

Cariere

Program Formare

 Terapie comportamentală aplicată la copiii cu tulburare de spectru autist

10 locuri disponibile!

Program National Gratuit

Programul Naţional Gratuit de Diagnostic Precoce si Evaluare Psihologică

Program dedicat copiilor cu varsta intre 1 si 4 ani

Chestionar

NOU Screening aprobat de Ministerul Sănătății

Click aici pentru detalii!

Calendar activitati

Septembrie 2016 Octombrie 2016 Noiembrie 2016
Lu Ma Mi Jo Vi Du
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Fii alaturi de noi!

HESI

Newsletter


 
itsybitsylogo Cosmote Logo
agerpres domo henkel fancourier Logo-Boboc
praktiker logo tinact mercury360 logo

 

primaria-sectorului-3-buc-partener petrom sportulpentrutine

 

Realizat si optimizat de ScopTop