+40 765 256 163

redirectioneaza@helpautism.ro contact@helpautism.ro

Intrarea Graurului nr 9, sector 3 București

Image

Cunosc facilitatea fiscală.

Ce formular completez?

Ești salariat?

Ești salariat?

Pentru venituri salariale sau dacă ai pensie mai mare de 2000 lei

Ai venituri independente?

Ai venituri independente?

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.). Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV).

Cum depun?

Cum depun?

  • nu mai este nevoie de niciun drum, completează formularul de mai sus, de restul ne ocupăm noi.
  • trimite-ne formularul scanat pe email la adresa redirectioneaza@helpautism.ro sau depune în original la sediul Help Autism București sau Suceava, fie personal, fie prin poștă la adresa Intrarea Graurului nr. 9, sector 3, București, sau la filiala ANAF din sectorul sau orașul tău

De 10 ani

Help Autism este alături de familiile copiilor cu autism și au preluat grija pentru evoluția copiilor lor.
Un diagnostic pe viață, autismul atinge buna dezvoltare a 1 din 59 de copii.

Pentru cei 600 de copii și adolescenți din Asociația Help Autism, gândim permanent un mix de terapii ca să-și atingă potențialul: ABA, logoterapie, kinetoterapie. Pentru familiile lor, oferim tot sprijinul necesar pentru un parcurs liniștit: asistență socială și consiliere psihologică, suport și know-how pentru a strânge fondurile necesare programului de recuperare. Pentru toți, Help Autism este șansa la o viață echilibrată în ciuda diagnosticului, iar formularul 3,5% le oferă liniștea că pot face terapie în fiecare lună.

Image

Liniștea că Andrei poate face zilnic cele 2 ore de terapie ABA și 1 oră de kineto pe săptămână, Alex cele 4 ore de terapie acasă și 2 ore de socializare în grupurile din centru, Sara continuă planul de recuperare și începe integrarea în școală. Liniștea că toată învățarea aceasta diferită de care au nevoie copiii cu autism este asigurată prin implicarea noastră. Cei mulți, cei mai mulți. Spunem noi că asta înseamnă cu 3,5% mai multă copilărie și tihna pentru atâtea familii care altfel nu și-ar permite să acopere costurile unui plan de învățare atât de diferit. Liniște și timp pentru ceea ce contează,  timp pentru familia lor. 

3,5% o dată pe an

Redirecționarea anuală a impozitului pe venit

Știm ce să facem cu impozitul pe venitul tău. 3,5% reprezintă dreptul fiecăruia dintre noi, plătitori de impozit pe venit, de a ne implica și a susține comunitatea în punctele vulnerabile. Acolo unde în acest moment statul nu are capacitatea să intervină.

Noi suntem aici ca să utilizăm responsabil banii pe care voi decideți să-i alocați an de an. În Help Autism, peste 2000 de părinți au găsit de-a lungul anilor soluții reale de terapie, recuperare și integrare pentru copii cu autism. Help Autism este furnizor de servicii sociale acreditat cu 3 servicii licențiate, este recunoscută ca organizație de utilitate publică și figurează în registrul entităților / unităților de cult.

Pentru venituri salariale sau pensii*

* Persoanele care au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2019 pot direcționa 3,5% din valoarea impozitului de venit.

Completează formularul 230 cu datele tale. Nu cunoști suma corespunzătoare a 3,5% din impozit? Lasă căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către autoritățile fiscale. Nu uita să treci și numărul de telefon pentru verificare.

Declarația se depune la filiala ANAF din sectorul sau orașul tău. Poți opta și pentru colectarea cu ajutorul nostru, contactează-ne pe email la ancuta.manole@helpautism.ro 

Termenul de depunere a declarațiilor pentru redirecționarea impozitului aferent anului trecut este 25 mai 2020 30 iunie 2020.

Pas 1: Depune cererea de direcționare

Completarea cererii de redirecționare de către angajat privind redirecționarea impozitului pe venit;

Predarea declarației la departamentul resurse umane (sau serviciului externalizat, după caz);

3,5% în fiecare lună

De ce optezi pentru reținerea la sursă dacă ești angajat?

banii intră direct din contul companiei tale în contul asociației, eliminăm astfel perioada de așteptare de 90 zile de la depunerea anuală a declarației 230

efortul tău rămâne minim, completezi o singură dată cererea de direcționare și opțiunea ta poate rămâne valabilă 2 ani de la data depunerii

venitul este lunar ceea ce înseamnă că noi ne putem baza pe resurse constante pentru plățile recurente

Ești încă nehotărât?

Află din experiementul nostru cum percepe lumea din jur o persoană cu autism. Întră în mintea lor!

Image