Valuri de bine pentru Help Home la Swimathon

Când te-ai lăsat ultima dată dus de val? Când ai spus ultima oară „Pot singur!”?
 
Anul acesta Asociația Help Autism este înscrisă la a IX-a ediție a evenimentului Swimathon, cu proiectul Help Home – un spațiu de exersat pentru un viitor acasă, în care adolescenții și tinerii cu autism învață zilnic să spună „Eu pot singur!”. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte, unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți, viața este mai frumoasă. 
 
Banner site hh


Swimathon pune an de an binele în mișcare, adunând înotători-fundraiseri pentru diverse cauze umanitare. Iar acum avem și noi ocazia să facem valuri de bine pentru mințile aparte. Binele este un sport de echipă, iar împreună putem lăsa lumea mai bună decât am găsit-o.

Cum poți fi înotător-fundraiser pentru Help Home?

Înscrie-te aici

Calendarul Swimathon 2021:

    • De astăzi până pe 21 mai: perioada de înscriere. Implică-te în călătoria valurilor de bine și formează o echipă alături de prietenii, colegii sau apropiații tăi. O echipă poate avea între 2 și 10 participanți, însă este posibilă și participarea individuală.

Mă înscriu

  • 21 mai – 25 iunie: facem valuri de bine – perioada de fundraising. După ce te-ai înscris, vei primi un link unic de donații, pe care îl vei putea folosi în această perioadă pentru a strânge fonduri pentru Help Home. Spune povestea minților aparte în jurul tău și invită prieteni, cunoștințe, rude să facă un gest de bine pentru un loc de făcut mult bine. Poți face această invitație și către compania în care lucrezi, implicându-i astfel în cursa faptelor bune. Folosește în social media următoarele hashtags: #echipaHelpAutism #potsingur #valuridebine
  • 26-27 iunie: evenimentul propriu-zis. Pe 26 și 27 iunie, vom face împreună ultimele valuri #PotSingur, sărbătorind binele pe care am reușit să îl facem anul acesta la Swimathon.

Vreau să aflu mai multe

 

Poți înota oriunde și oricum.

Anul acesta Swimathon va fi un eveniment virtual. Iar acest lucru ne permite să fim cât mai creativi. Poți înota în bazin sau la mare, în cadă sau în aer, făcând valuri fără stropi. Dacă îți place să dansezi, poți face valuri cu mișcările tale, iar dacă pictura este pasiunea ta, poți desena valuri sau un peisaj la mare. Când faci ce-ți place, te ia valul, iar când pasiunea se îmbină cu faptele bune, atunci nici cerul nu mai este limita. 

Post fb s1

 

  • Ce ne propunem pentru Swimathon 2021?
  • Să îi ajutăm pe adolescenții și tinerii cu minți aparte să spună POT SINGUR. Visăm la atingerea următoarelor obiective:
  • Obiectivul financiar total – 37.500 Lei – înseamnă o lună de funcționare a programului Help Home.
  • Obiectivul financiar pe echipă – 1.000 Lei – înseamnă două săptămâni în cadrul programului Help Home pentru un tânăr cu autism.
  • Obiectiv individual – 500 Lei – înseamnă o săptămână în cadrul programului Help Home pentru un tânăr cu autism.

Orice sumă, oricât de mică, contează enorm, însă știm la fel de bine că împreună putem să facem valuri uriașe, până și pe plan financiar.

1 din 54 de copii este afectat de autism (conform raportului CDC 2020). În România, ONG-urile estimează că trăiesc peste 30 000 de persoane cu tulburare de spectru autist (TSA), deși doar jumătate sunt în evidența statului, dintre care 13 905 sunt copii, autismul fiind considerată cea mai răspândită tulburare a copilăriei.

Mulțumim pentru toată susținerea și pentru prietenia ta! Dacă ai întrebări sau dacă există neclarități, nu ezita să ne spui.


Împreună îi ajutăm să spună POT SINGUR!


La bălăceală de fapte bune înainte!

PULS Help Autism
R-ul ,,Buclucaș’’. Consoana linguală vibrantă

A fost odată ca niciodată în Dicționarul Limbii Române Moderne, „rotacismul’’, care este un fenomen fonetic, constând în transformarea unei consoane în RÎnsă, rotacismul constituie omiterea sau deformarea sunetului „r ”, care este cea mai dificilă fonemă a vorbirii, aceasta nereprezentând o semnificaţie defectologică. Să descoperim ce înseamnă rotacism într-un articol scris de Amalia Lupu și Anca Tudorache.

HelpAutism logopedie pronuntia literei R

Read more