DEBITUL DIRECT - O nouă cale prin care oricine poate oferi şanse la copilărie

 

Copii speciali, poveşti diferite!

Copilăria e plină de culoare, de râsete, joc, de visuri, prietenie şi planuri de viitor. Pentru 1 din 68 de copii, însă, copilăria înseamnă tăcere, singurătate şi neînţeles. Ei sunt copiii speciali pentru care fericirea se învaţă în camera de terapie.  

Vino alături de noi şi împreună putem schimba poveştile copiilor cu autism!

De peste 6 ani ne-am asumat misiunea de a veni în sprijinul cât mai multor familii care se luptă cu diagnosticul de autism.

Pentru copilul cu autism camera de terapie cuprinde întreg universul. Aici învaţă primele cuvinte, îşi exprimă primele emoţii şi află despre toate câte sunt pe lume.

Pasul de la terapia individuală la integrarea în colectivitate, la momentul intrării în grădiniţă sau şcoală, reprezintă una dintre cele mai mari provocări atât pentru el, cât şi pentru cadrul didactic sau colegii care trebuie să îl accepte şi să îl integreze.

De aceea, am dezvoltat un sistem de educaţie, socializare şi integrare pentru a-i ajuta pe copiii noştri să aibă parte de o tranziţie cât mai ușoară între camera de terapie şi învăţământul de masă.

Contribuie la şansa unui copil special de a se bucura de copilărie! Debitul direct este o metodă simplă prin care poţi susţine şi tu programele de integrare.  

Poţi alege să donezi lunar 15, 20, 25 de lei sau orice altă sumă consideri că poţi aloca unei cauze de suflet, iar noi îţi arătăm cum, împreună, oamenii pot face minuni.

 

Tu poţi decide în orice moment să nu mai donezi prin debit direct.

Băncile nu percep donatorului comision pentru sumele virate. 

Dacă vrei să afli mai multe despre cum te poți implica scrie-ne la marius.badea@helpautism.ro sau sună-ne la tel. 0723.762.602

Vă mulțumim!

Asociația HelpAutism.

logo-helpautism